Acasă Stiri Android Si Noutati Xiaomi Mi FLEX, telefon pliabil ce apare intr-un clip video

Xiaomi Mi FLEX, telefon pliabil ce apare intr-un clip video

3

Xiaomi Mi FLEX, telefon pliabil ce apare intr-un nou clip video, este destul de clar ca acesta este designul viitorului, producatorii vor incepe sa ne prezinta tot mai des, astfel de prototipuri. Probabil, in primii ani, preturile vor fi exagerate. Ne putem uita la pretul unui flagship actual si putem observa cu usurinta ca nu toata lumea isi permite un terminal de top.

Cu siguranta, in 2019, vom vedea multe modele de acest gen. Telefonul pliabil de la Samsung urmeaza a fi lansat in cel mai scurt timp, sau daca nu vreti sa mai asteptati, exista deja FlexPai, acesta poate fi deja cumparat.

Xiaomi este o companie cu sediul in Beijing, China, a foat infiintata in data de 6 aprilie 2010.

Un aspect este extrem de interesant in acest caz – Nefiind pe piata la ora actuala multe modele, producatorii nu prea au de unde se inspira. Asta inseamna ca vor trebui sa se puna pe treaba cu adevarat si sa incerce sa ne impresioneze.

Pana acum, au tot copiat “bretoane” si tot felul de alte caracteristici, mai mult sau mai putin utile. Daca dam crezare clipului de mai jos, exista deja un Xiaomi Mi FLEX si il putem admira in toata splendoarea sa:

Xiaomi Mi FLEX – video

Clipul a ajuns sa fie viralizat extrem de rapid, putem insa presupune ca este chiar un material trucat. Putin probabil insa, pare a fi foarte bine facut. Se observa inclusiv imperfectiunile ecranului, atunci cand este stins, putem trage concluzia ca nu este o versiune finala. Fix despre acest design, se pot spune multe, depinde din ce punct de vedere privesti si cat de practic ti se pare.

Interfata de utilizator pare a fi MIUI, alte detalii tehnice nu exista. Nu stim ce solutie si ce tehnologie are un astfel de display, ce rezolutie si ce diagonala. La prima vedere, pare extrem de atractiv si de interesant. Nu este primul clip de acest gen cu un presupus Xiaomi pliabil:

3 COMENTARII

  1. Din Beijing in Cupertino in doar 6 ani. Noul iPhPad XSMASXSZ 2025.
    Lasand gluma de-o parte, pare interesant conceptul, dar nu stiu cat de practica este implementarea. Parca mai degraba as prefera un “clampshell design” cu ecranul indoit pe interior si unul mai putin generos pe fata – cam ca cel de la Samsung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here