Connect with us

Au modificat un Jogger, inca un proiect al celor de la Romturingia, o companie despre care am mai discutat si in alte articole, au mai fost destule transformari spectaculoase ale autoturismelor Dacia, majoritatea putand fi admirate pe site-ul lor. Cine are un Jogger, poate profita maxim de dimensiunile generoase ale acstuia si il poate transforma dupa bunul plac, asa cum veti observa in imaginile atasate.

Practic, au luat un Jogger si l-au echipat complet pentru vacante, expeditii sau pentru campari in natura. Cort deasupra, prize, paturi, echipamente speciale, masute, sertare, frigider si lista poate continua. Aceasta companie poate face la comanda astfel de modificari si pe pagina lor de internet gasiti toate detaliile de care aveti nevoie.

Nu stim cat a costat acest proiect si cu siguranta ca difera mult costurile in functie de preferinte, materiale, dotari, etc. Mai jos vedeti cum arata un Jogger modificat pentru aventura, ideal si pentru pescarii profesionisti, cred totusi ca nu poate gazdui mai mult de o persoana, maxim 2 in conditii confortabile:

dacia modificata 2023 cort dacia jogger scara dacia jogger frigider dacia jogger modificat pat Cum au modificat o Dacia Jogger intr-o mini rulota gata de aventura jogger modificat 3

Romturingia a fost infiintata in anul 1994, in orasul Campulung Muscel, si principala sa activitate este productia de caroserii auto, vehicule blindate, vehicule speciale pentru transportul combustibilului, marfuri ADR, vehicule cu destinatii speciale, remorci de toate tipurile si de asemenea, productia si instalarea de suprastucturi pentru Renault, Dacia sau alte marci de autoturisme.

Jogger este un vehicul tip SUV (Sports Utility Vehicle) produs de compania auto Dacia (in colaborare cu Renault). Acesta a fost lansat in anul 2021 si este disponibil in versiunea cu cinci sau sapte locuri. Autoturismul se bazeaza pe platforma modulara CMF-B a aliantei Renault-Nissan, platforma identica cu cea utilizata de noile generatii de Sandero sau Logan 3. Ca un avantaj, Jogger se bucura de motorizari mai diversificate, inclusiv in propulsor hibrid.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!