Connect with us

Dupa țepele cu telefoane, Escobar Inc incearca altele cu monede virtuale pe care le numesc “Escobar Cash / ECH virtual”. Desigur, din nou fara nicio valoare, totul fiind inclus in categoria “scam”. Dar sa facem o mica recapitulare si apoi sa ne intrebam de ce acest site mai exista!

Aceasta companie este infiintata si controlata de Pablo Escobar, unul dintre cei mai mari traficanti de stupefiante din lume. In 2019, anuntau lansarea primului lor telefon, Escobar Fold 1. La scurta distanta, pe site-ul lor aparea Fold 2 si putin mai tarziu, Escobar Gold 11 PRO.

Escobar Fold 1 nu era decat un Royole FlexPai, primul telefon pliabil din lume. Fold 2 avea la baza un Samsung Galaxy Fold si deja ati ghicit, Gold 11 PRO nu era decat un Apple iPhone. Socante erau preturile cu care acestea se vindeau si faptul ca aceasta companie dubioasa chiar declara razboi unor companii precum Samsung sau Apple!

royole

 

Au cumparat chiar si un domeniu de internet cu denumire sugestiva, ripsamsung.com. Daca intrati pe acest site, veti fi redirectionat automat catre escobarinc.com. Dar ce aveau cu Samsung si cu Apple? Pana la urma, “afacerea” lor se baza pe produsele acestora!

telefon escobar

Faza este ca nu exista nicio afacere. Escobar Inc. a cumparat cateva telefoane pliabile Samsung, a aplicat un autocolant peste carcasa si gata “noul” telefon pliabil menit sa distruga concurenta! Dar cum reuseau sa-l vanda la un pret de numai 400 USD? Un Samsung Fold costa atunci peste 1500 USD!

teapa

Aici este cheia, nu vindeau nimic. Au avut cateva produse, le-au trimis catre cele mai populare canale de YouTube spre review si asta este tot. Cei care dadeau comenzi nu primeau nimic in schimb sau daca erau norocosi, primeau o carte in care subiectul principal era Pablo.

escobar inc

Au schimbat putin strategia cand au “lansat” modelul Escobar Gold 11 PRO. Nu era un simplu iPhone de top cu un autocolant lipit peste carcasa, de data aceasta au conceput un nou capac ce invelea spate telefonului, acest capac ar fi fost din aur. Normal ca nu era pic de aur acolo.

Dupa țepele cu telefoane, Escobar Inc incearca altele cu monede virtuale

Si au procedat la fel. Trimis cateva unitati spre canalele de YouTube cu milioane de abonati, o reclama cu fete frumoase si un pret imbatabil, cateva sute de dolari/bucata. Nu stim cu exactitate cati clienti au fost pacaliti cu toate cele 3 modele existente, dar probabil ca sunt multi, foarte multi.

Dupa țepele cu telefoane, Escobar Inc incearca altele cu monede virtuale

Nu uitam ca au avut parte de o publicitate agresiva si gratuita, toate publicatiile de profil au scris despre ofertele imbatabile. Si in acest caz se naste intrebarea legitima…de ce nicio autoritate nu ia masuri!? Acum, daca veti intra la ei pe site, veti da de noua reteta de “succes”: “THE WORLD’S FIRST PHYSICAL CRYPTOCURRENCY”.

Pretul ajunge pana la 10.000 de USD si in schimb, primiti (daca aveti noroc) o hartie fara valoare!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *