Acasă Tutoriale telefon Cum conectez un telefon la o boxa bluetooth

Cum conectez un telefon la o boxa bluetooth

16
nofollow

Cum conectez un telefon la o boxa bluetooth – Am sa va prezint in cele ce urmeaza un tutorial ce va va arata ce pasi trebuie sa urmati pentru a conecta o tableta sau un telefon cu Android la o boxa printr-o conexiune bluetooth.

Probabil ca multi dintre voi stiu deja cum sa seteze o conexiune de acest fel dar sunt si multi cei care au luat de curand contactul cu acest sistem de operare si vor sa invete sa-l foloseasca.

-Pentru a conecta o boxa bluetooth (sau o casca) la un dispozitiv cu Android, parcurgeti pasii urmatori:

1- Asigurati-va ca boxa este pornita.

IMG_20150414_123125 Cum conectez un telefon la o boxa bluetooth

2- Intrati acum in meniul telefonului, in ramura “retele” si cautati “bluetooth” Intrati apoi in acest meniu.

ytyu Cum conectez un telefon la o boxa bluetooth

3- Activati acum functia Bluetooth pe telefon sau tableta:

dxfgbn Cum conectez un telefon la o boxa bluetooth

4- Cand s-a activat, veti putea vedea pe ecranul dispozitivului un mesaj cu numele boxei sau castilor pe care doriti sa le asociati cu telefonul sau tableta.

dertg (2) Cum conectez un telefon la o boxa bluetooth

5- Tot ce trebuie sa faceti mai departe este sa conectati dispozitivul (boxa sau castile) la telefon/tableta! Puteti acum sa ascultati muzica direct prin boxa sau castile bluetooth fara sa mai faceti alte setari deoarece telefonul sau tableta vor trimite semnalul audio direct catre dispozitivul bluetooth. Nu puteti conecta mai mult de un dispozitiv in acelasi timp!

16 COMENTARII

 1. Am conectat telefonul mai demult la o boxa si a functionat fara nicio problema, iar de curand mi.am achizitionat si eu una exact la fel si cand am vrut sa o conectez imi dadea eroare si la un momentdat telefonul nu o mai gaseste deloc

 2. Cand m-am conectat, scrie un nesaj ” Conectst fara cont media ” si nu se aude muzica de pe net decat pe telefon, nu si pe boxa. Ce trebuie sa fac ?

 3. Intra la bluetooth si dai la boxa pe o rotita ca cea de la setari si apesi pe continut media daca nu merge foloseste aplicatia mono bluetooth router (aceasta obliga orice dofuzor cu bluetooth sa accepte continut chiar daca aceasta n.are optiune)

 4. Am o boxa sony srs x30 care nu gaseste bluetooth de la nici o tableta samsung, insa gaseste de la IPhone. Inainte a functionat dar acum nu.

 5. Buna ziua .in Iunie anul acesta am cumpărat o boxa portabila Sony SRS-XB31 când o bag la încărcat nu îmi dau seama când este încărcată , leșul din spate trebuie sa se stingă , nu se stinge rămâne aprins cum mi dau seama ca, sa încărcat Multumesc

 6. Buna ziua .in Iunie anul acesta am cumpărat o boxa portabila Sony SRS-XB31 când o bag la încărcat nu îmi dau seama când este încărcată , ledul din spate trebuie sa se stingă , nu se stiestenge rămâne aprins cum mi dau seama ca, sa încărcat Multumesc

 7. Buna am o boxa myria si azi am loato si nu mi se conecteaza la bluetooth imi arata ca se conecteaza dar nu mi se conecteaza si scrie pe instructiuni sa introduc codul 0000 sa se asocieze si la alte tel merge din prima

 8. Buna ziua. Am cumparat o boxa portabila Myria si am incercat sa o conectez prin USB la iPod classic. Nu merge. Aceeasi problema este si cu telefonul. Telefonul “vede” legatura USB, dar sunetul nu merge.
  Pe display-ul boxei USB nu este afisat decat daca introduc un stick USB. Si daca are media pe el, totul e ok.
  Legatura Bluetooth este ok

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here