DISTRIBUIȚI

Cum conectez un telefon la o boxa bluetooth – Am sa va prezint in cele ce urmeaza un tutorial ce va va arata ce pasi trebuie sa urmati pentru a conecta o tableta sau un telefon cu Android la o boxa printr-o conexiune bluetooth.

Probabil ca multi dintre voi stiu deja cum sa seteze o conexiune de acest fel dar sunt si multi cei care au luat de curand contactul cu acest sistem de operare si vor sa invete sa-l foloseasca.

-Pentru a conecta o boxa bluetooth (sau o casca) la un dispozitiv cu Android, parcurgeti pasii urmatori:

1- Asigurati-va ca boxa este pornita.

IMG_20150414_123125

2- Intrati acum in meniul telefonului, in ramura “retele” si cautati “bluetooth” Intrati apoi in acest meniu.

CITESTE SI:  Ce inseamna Wi-Fi Direct si cum se poate folosi?

ytyu

3- Activati acum functia Bluetooth pe telefon sau tableta:

dxfgbn

4- Cand s-a activat, veti putea vedea pe ecranul dispozitivului un mesaj cu numele boxei sau castilor pe care doriti sa le asociati cu telefonul sau tableta.

dertg (2)

5- Tot ce trebuie sa faceti mai departe este sa conectati dispozitivul (boxa sau castile) la telefon/tableta! Puteti acum sa ascultati muzica direct prin boxa sau castile bluetooth fara sa mai faceti alte setari deoarece telefonul sau tableta vor trimite semnalul audio direct catre dispozitivul bluetooth. Nu puteti conecta mai mult de un dispozitiv in acelasi timp!

6 COMENTARII

  1. Am conectat telefonul mai demult la o boxa si a functionat fara nicio problema, iar de curand mi.am achizitionat si eu una exact la fel si cand am vrut sa o conectez imi dadea eroare si la un momentdat telefonul nu o mai gaseste deloc

  2. Mentionez ca boxa functioneaza sa se conecteze la absolut orice telefon, am testat, oricum multumesc pentru raspuns!

  3. Cand m-am conectat, scrie un nesaj ” Conectst fara cont media ” si nu se aude muzica de pe net decat pe telefon, nu si pe boxa. Ce trebuie sa fac ?

  4. Intra la bluetooth si dai la boxa pe o rotita ca cea de la setari si apesi pe continut media daca nu merge foloseste aplicatia mono bluetooth router (aceasta obliga orice dofuzor cu bluetooth sa accepte continut chiar daca aceasta n.are optiune)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here