Acasă Stiri Android Si Noutati Cum sa dai 2000 lei pe o clona de Samsung Note 20...

Cum sa dai 2000 lei pe o clona de Samsung Note 20 ULTRA?

0

Cum sa dai 2000 lei pe o clona de Samsung Note 20 ULTRA? Este un anut activ la aceasta ora pe olx.ro, l-am descoperit din intamplare. Pretul este unul aberant de mare, de apreciat ca vanzatorul recunoaste ca este vorba despre o clona.

Pe de alta parte, titlul nu este 100% corect. Cu toate ca ni se specifica clar ca este o replica, aflam ca are 12GB RAM, 256GB ROM si chiar 5G. In proportie de 100%, aceste specificatii sunt flase si consider ca anuntul nu ar trebui sa fie aprobat de platforma.

Cel mai probabil, telefonul are specificatii tehnice extrem de slabe, cam asta se intampla cu toate clonele de pe piata. Si sa dai 2000 de lei pe asa ceva…trebuie sa fii (spuneti voi cum).

Nu ne sunt specificate detaliile tehnice, nu stim pe ce dam banii sau eventual, va trebui sa comunicam cu vanzatorul. Sunt disponibile cateva poze, majoritatea neclare. Dar vedem cum arata cutia si cum sunt aruncate sau cum arata accesoriile…

Cel mai probabil, clona aceasta are 1GB memorie RAM, 8GB stocare interna, o singura camera foto, procesor MTK6580 si in cel mai bun caz, Android 9. Nu exista clone/replici cu 12GB RAM si 5G!

In cel mai bun caz, poate fi clona aceasta, am gasit-o pe ebay.com. Costa 160 euro si are 3GB memorie RAM, un telefon GOOPHONE NOTE 20 ULTRA. Sau poate fi ceva de pe wish…

In orice caz, nu ai cum sa dai 2000 de lei pe o replica a unui telefon mobil. Cu putin efort, ne putem cumpara un Xiaomi cu Snapdragon 865, adica o oferta reala si ne alegem cu un telefon extrem de bun. Nici 200 lei nu as da pe o clona de Samsung Note 20 ULTRA.

Anuntul este activ, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here