Connect with us

Stiri despre telefoane

Ce mai cumparam din China? Promo Gearbest, reduceri de pret 11.11

Published

on

In China, pe langa Black Friday, mai exista o campanie cu super reduceri si tot in luna noiembrie. Magazinele sustin ca este vorba despre super reduceri, noi putem trage concluziile numai dupa ce vedem ofertele.

Este vorba despre 11.11 (double 11) si in mod oarecum ciudat, aceaste campanii celebreaza persoanele singure. Data de 11 noiembrie (11/11), a fost aleasa deoarece numarul „1” seamana cu un „băț”, un argou chinez pe internet pentru pesoanele singure (in general barbatii). Mai multe detalii gasiti pe wikipedia.org.

Ce mai cumparam din China? Promo Gearbest, reduceri de pret 11.11

Pe noi ne intereseaza mai mult preturile si trebuie sa stiti ca reducerile vor incepe din 4 noiembrie 2020 si campania are alocata o pagina de internet dedicata, una in care vedem foarte multe informatii, linkuri, preturi si alte detalii.

Advertisement

Sunt peste tot linkuri catre produse, ni se comunica si o serie de preturi, chiar si un mic joc care are ca premiu un telefon Xiaomi Mi10T. O intreaga pagina cu diverse cupoane de reduceri ce pot fi aplicate direct in cosul de cumparaturi, tot felul de produse. Casti wireless, telefoane, tablete, ceasuri, accesorii, microfoane, etc.

Dar daca intrati in aceasta pagina, veti gasi alte produse (multe) cu preturi aparent reduse. Sunt chiar foarte multe si din diverse categorii. Aspiratoare smart, tot felul de telefoane mobile, imprimante 3D, proiectoare, ceasuri, tablete, biciclete, drone, scule, etc.

O alta pagina cu produse reduse /campanie de tip flash sale. Alte pagini dedicate promotiilor sunt AICI, AICI, AICI. Toate preturile sunt in RON!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171