Acasă Stiri Android Si Noutati Ce mai cumparam din China? Promo Gearbest, reduceri de pret 11.11

Ce mai cumparam din China? Promo Gearbest, reduceri de pret 11.11

0

In China, pe langa Black Friday, mai exista o campanie cu super reduceri si tot in luna noiembrie. Magazinele sustin ca este vorba despre super reduceri, noi putem trage concluziile numai dupa ce vedem ofertele.

Este vorba despre 11.11 (double 11) si in mod oarecum ciudat, aceaste campanii celebreaza persoanele singure. Data de 11 noiembrie (11/11), a fost aleasa deoarece numarul „1” seamana cu un „băț”, un argou chinez pe internet pentru pesoanele singure (in general barbatii). Mai multe detalii gasiti pe wikipedia.org.

Pe noi ne intereseaza mai mult preturile si trebuie sa stiti ca reducerile vor incepe din 4 noiembrie 2020 si campania are alocata o pagina de internet dedicata, una in care vedem foarte multe informatii, linkuri, preturi si alte detalii.

Sunt peste tot linkuri catre produse, ni se comunica si o serie de preturi, chiar si un mic joc care are ca premiu un telefon Xiaomi Mi10T. O intreaga pagina cu diverse cupoane de reduceri ce pot fi aplicate direct in cosul de cumparaturi, tot felul de produse. Casti wireless, telefoane, tablete, ceasuri, accesorii, microfoane, etc.

Dar daca intrati in aceasta pagina, veti gasi alte produse (multe) cu preturi aparent reduse. Sunt chiar foarte multe si din diverse categorii. Aspiratoare smart, tot felul de telefoane mobile, imprimante 3D, proiectoare, ceasuri, tablete, biciclete, drone, scule, etc.

O alta pagina cu produse reduse /campanie de tip flash sale. Alte pagini dedicate promotiilor sunt AICI, AICI, AICI. Toate preturile sunt in RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here