Acasă Tutoriale telefon Cum Faci Hard Reset Pe LG G3

Cum Faci Hard Reset Pe LG G3

3

Cum Faci Hard Reset Pe LG G3 – Daca intr-un articol anterior spuneam ca am fost intrebat cum se poate face hard reset pe HTC M8 va pot spune ca si despre LG G3 am primit pe mail mai multe intrebari referitoare la cum se poate face hard reset sau factory reset pe LG G3.

Daca ai acces la meniul telefonului se poate face simplu si usor dar ce te faci daca nu poti intra in meniul telefonului LG G3 atunci cand ai uitat codul sau parola/modelul de deblocare?

Pentru a reusi sa aduci telefonul “la viata”, trebuie sa intrii in meniul recovery si sa-i faci un hard reset sau factory reset. Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa faceti hard reset/factory reset pe LG G3.

-Opriti telefonul si asteptati cateva secunde.

-Reporniti-l apasand power si volum jos in acelasi timp.

-Cand apare logo-ul LG elibereaza butonul power pentru o secunda si apoi reapasa-l. In acest timp, nu elibera butonul power!

-Acum apasa volum jos si confirma cu butonul de power pentru a executa comanda factory reset.

-Urmareste acum pe ecranul telefonului indicatiile care iti vor aparea. Vei fi intrebat inca o data daca doresti sa revii la setarile initiale.

-Telefonul va executa comanda si va reporni cu valorile din fabrica. Atentie, toate datele personale vor fi sterse!


Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here