Acasă Tutoriale telefon HTC One M8 Intrare In Modul Recovery

HTC One M8 Intrare In Modul Recovery

0

HTC One M8 Intrare In Modul Recovery – Am observat ca multi ma intrebati pe mail cum sa intrati in modul recovery pe diverse modele de telefoane ce ruleaza sistemul de operare Android. Din pacate, nu exista o modalitate generala, procedura diferind de la un model la altul.

In cele ce urmeaza, am sa va arat cum sa intrati in modul recovery al telefonului HTC One M8 de unde puteti sa-i faceti o resetare generala la valorile din fabrica (hard reset) in caz ca nu mai puteti intra in meniul telefonului din diverse motive.

Pentru a intra in meniul recovery al telefonului HTC One M8, procedati in felul urmator:

-Opriti telefonul si asteptati cateva secunde.

-Reporniti-l acum apasand ambele butoane de volum jos si power pana cand pe ecran apare prima imagine apoi eliberati ambele butoane.

-Intrand in meniul recovery, apasati butonul volum jos pana cand selectati factory reset si confirmati comanda cu butonul power.

-Telefonul va reporni si va fi resetat la valorile din fabrica. Toate datele personale vor fi sterse (nu si cele de pe cardul extern)!


Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here