Cum Inregistrezi 4K Video cu iPhone 6

Din punct de vedere hardware, tehnologia folosita pe Apple iPhone 6 permite inregistrarea la rezolutii 4K.

Insa veti constata ca asa cum vine din fabrica telefonul nu este capabil sa filmeze totusi la rezolutii mai mari de FHD 1080p.

Cei de la Apple au luat aceasta decizie in primul rand datorita faptului ca memoria interna ar fi plina dupa numai cateva minute de captura video 4K si asa cum se stie nu exista posibilitatea sa maresti capacitatea de stocare interna dar si datorita faptului ca iPhone 6 ar fi ajuns imediat la temperaturi mari.

Daca ai un iPhone6 si vrei sa inregistrezi totusi in format 4K la 30 de cadre pe secunda, in App Store există o aplicatie ce ofera aceasta posibilitate. Aplicatia se numeste PROCAM 2, functioneaza pe modelele iPhone 5 S sau iphone 6/6 Plus, costa 2 dolari dar daca vrei sa deblochezi functia Ultra HD va trebui sa mai platesti inca 5 dolari.

Iata si o mostra video cu inregistrare 4K / iPhone 6


CITESTE SI:  Ce are inauntru? Ep2, incarcator rapid vs incarcator standard

2 COMENTARII

  1. E remarcabil ca au reusit sa creeze aplicatia care permite filmarea 4K dar e o facilitate care va fi exploatata pe deplin abia atunci cand vor prolifera televizoarele 4K. Iar la momentul respectiv chiar Apple va permite filmarea nativa la rezolutie 4K, concomitent cu marirea capacitatii de stocare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord