baterie

Cum Instalez CWM Recovery pe Huawei Ascend G300

Cum Instalez CWM Recovery pe Huawei Ascend G300

CWM recovery este necesar daca doriti sa instalati o versiune customizabila de Android pe Huawei Ascend G300, sa faceti backup,factory reset, etc.

Cum Instalez CWM Recovery pe Huawei Ascend G300.

-Telefonul trebuie sa fie rootat pentru a instala CWM (gasiti [button color=”blue” size=”small” link=”https://www.androidro.ro/cum-faci-root-la-huawei-ascend-g300-cu-ics/” target=”blank” ]aici[/button] tutorial de rootare)

-Descarcati aplicatia BootloaderG300 de [button color=”blue” size=”medium” link=”http://www.fileshare.ro/e29653766″ target=”blank” ]aici[/button]  si plasati-o pe desktopul calculatorului.

-Conectati telefonul la calculator prim intermediul cablului USB dupa ce ati activat optiunea USB Debugging -Setting-Developer Options

-Asigurati-va ca aveti baterie suficienta.

-Dupa ce ati descarcat aplicatia Bootloader G300,porniti-o (dublu clic)

-Pe ecranul calculatorului va aparea o fereastra ,iar procedura va incepe.

-Asteptati ca telefonul sa se restarteze automat, opriti-l si scoateti bateria timp de 10 secunde.

-Reintroduceti bateria

-Tineti apasat butoanele volum – si power timp de 15 secunde pana cand telefonul porneste si ramane blocat pe logo-ul Huawei.

-Descarcati de  [button color=”blue” size=”small” link=”http://www.fileshare.ro/e29653813″ target=”blank” ]AICI[/button]aplicatia ClockworkG300 si salvati-o pe desktop.

-Lansati aplicatia ClockworkG300 si asteptati ca instalarea sa se finalizeze.

-Normal, telefonul ar trebui sa se restarteze si sa porneasca singur.Daca nu o face porniti-l manual.

Acum,dupa ce ati rootat telefonul ati instalat bootloader si CWM puteti pune orice versiune de Android disponibila pe telefonul Huawei Ascend G300.

Atentie, pe telefonul Ascend G300 este mai compicat sa reveniti la versiunea de Android 2.3 Gingerbread dupa ce ati instalat I.C.S sau Jelly Bean deoarece au baseband-uri diferite si riscati sa ramaneti cu IMEI -0-