Connect with us

Stiri despre telefoane

Contact Netflix ce sa faci daca nu mai merge aplicatia

Published

on

Probleme cu Netflix? Iata cum sa-i contactam pentru rezolvare – Netflix este cea mai mare si cea mai populara platforma de steaming video, cel putin in Romania. Nu mai are nevoie de prezentare si nici de alte detalii.

Dar ce te faci daca ai platit abonamentul si ai ceva probleme? Cum sa-i contactezi? Inainte de a prezenta modalitatea de contact, trebuie precizat ca nu orice TV-Box sau Smart TV este compatibil cu serviciul Netflix. Spre exemplu, eu am avut 2 Xiaomi Mi TV Box. Pe unul functiona impecabil Netlix iar pe celalat, deloc.

Poti intalni o serie de erori, acesta vin sub forma de coduri. Sunt destul de multe si ar fi cam greu sa la introduc pe toate in articol si sa las inclusiv o explicatie.

Advertisement
 • Netflix Error UI-800-3 (100061)
 • Error 100
 • NW-2-5
 • Eroare Netflix M7355
 • H7353
 • Eroare (-12)
 • Eroare 1003 sau 1004
 • TVP-801
 • M7111-1331-2206
 • 07363-1260-00000048
 • M7111-1331-5067
 • W8226
 • F7353
 • Oh, oh, ceva nu a reușit … Eroare neașteptata…

Acestea sunt numai cateva dintre problemele care pot aparea atunci cand pornesti aplicatia sau cand dai play unui film. Daca ai noroc, scapi prin repornirea dispozitivului (TV, tableta, PC, telefon, etc), prin resetarea retelei wifi sau prin delogare si logarea din nou la cont.

Probleme cu Netflix? Iata cum sa-i contactam pentru rezolvare

Daca nimic nu reuseste si simti ca deja ti-a iesit par alb, trebuie sa apelezi la caile oficiale. Mai exact, sa-i contactezi direct. Si sunt sanse mari ca problema sa se rezolve si sa primesti cele mai bune sfaturi.

Contact Netflix ce sa faci daca nu mai merge aplicatia

Pe PC sau pe telefon (intr-un browser), deschide Netflix, logheaza-te si acceseaza pagina asistenta! Acolo vei gasi si raspunsuri la o multime de intrebari, dar si modalitatea de a intra in legatura cu ei.

Contact Netflix ce sa faci daca nu mai merge aplicatia

In contul tau vei putea vedea daca a aparut vreo anumita eroare in decursul timpului. Vei observa codul ei si vei avea posibilitatea sa soliciti asistenta. In cazul meu, este vorba despre Eroare Netflix tvq-pb-101 (5.2.15).

Advertisement

Daca ai aplicatia instalata pe telefonul Android, poti chiar sa-i suni direct din interfata aplicatiei! Cred ca este cea mai buna metoda pentru a rezolva problema, asta in cazul in care nu ai gasit rezolvare rapida pe site. Iata ce trebuie sa faci pentru a-i suna sau pentru a porni o conversatie prin chat.

Probleme cu Netflix? Iata cum sa-i contactam

Deschide Aplicatia pe telefon sau pe tableta. Daca sunt mai multe conturi asociate, selecteaza unul dintre ele. In partea dreapta/jos, vei vedea o pictograma sub care scrie “Mai multe”. Apasa pe ea si tot in partea de jos, vei vedea scris “Asistenta”.

Apesi pe “Asistenta” si se deschide o intreaga pagina in care ai acces la setari. Cum pe noi ne intereseaza sa-i sunam sau sa discutam prin chat, asta vom face. Alegem una dintre cele doua optiuni: “Chat” sau “Suna”. Apelul este gratuit, se realizeaza prin conexiunea la internet.

Advertisement

Mai exista o modalitate. Poti apela direct numarul de telefon 0800672120. Atentie, asistenta (de orice fel) este disponibila numai intre orele 10 si 22.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171