Acasă Tutoriale telefon 2020 Cum sa ai Incarcare wireless pe orice telefon sau tableta cu Android

Cum sa ai Incarcare wireless pe orice telefon sau tableta cu Android

13

Cum sa ai incarcare wireless pe orice telefon sau tableta cu Android – Nu trebuie sa ai un telefon de zeci de milioane pentru a-l incarca cu ajutorul tehnologiei wireless deoarece pe piata au aparut niste adaptoare ce costa putin si iti permit sa-ti incarci telefonul fara sa mai folosesti incarcatorul standard.

Insa, trebuie sa-ti cumperi adaptorul de care spuneam, adaptor ce se lipeste practic pe baterie sau pe carcasa interioara a telefonului si incarcatorul wireless. De ce ai face asta? Este mai modern, nu mai depinzi de un cablu USB si este ceva inedit pana la urma, o demonstratie a faptului ca tenologia a avansat foarte mult. Insa, adaptorul se cupleaza la mufa USB a telefonului si nu cred ca puteti folosi acest tip de incarcare daca modului telefonului este ars si el nu se incarca prin cablu!

4445wetdsx

Sa nu va ganditi insa ca va puteti incarca telefonul “prin aer” asa cum captam semnal WiFi pe un telefon sau o tableta de la un router, avem nevoie de un dock de incarcare si adaptorul de care va povesteam anterior, telefonul trebuie asezat practic pe acest dock in timpul incarcarii si de indata ce il ridicati, incarcarea va inceta. Este valabil si pentru telefoanele ce au acest standard integrat, nici ele nu sunt scutite de la aceasta tehnica. Am tinut sa precizez aceste aspecte deoarece este posibil ca multi dintre voi sa nu cunoasteti.

wsreadfsxz

Va trebuie un adaptor de genul acesta, pretul lui fiind putin peste 2$, universal QI wireless charging charger receiver si un charging pad, acesta avand si el un pret ce pleaca de la 2$. Un exemplu de pachet complet universal gasiti aici, insa pe eBay se vand separat si adaptorul dar si incarcatorul pentru un anumit model de telefon dar si universale.

Am mai vazut si varianta mai comoda, fara cabluri, insa nu am detalii:

ui

Ceva de genul:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=2dvRSwou-rY[/wpsm_video]

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=C4KBy1UBj8A[/wpsm_video]

13 COMENTARII

  1. Mai mult de 500mah nu baga. Deci în circa 3-4 ore în cel mai fericit caz se va încărca. Contrar 2000mah incarcator prin cablu care încarcă în maxim 1 oră bateria de la 3-4% … deci îl poți folosi doar noaptea :))

  2. Salut! Am vazut in linkul pus de tine ca sunt doua modele de adaptoare, cu mufa tip A sau tip B. Care este diferenta intre ele ca nu-mi dau seama din pozele de pe ebay? Si cand vrei sa comanzi de pune sa alegi culoarea si tipul mufei, A sau B, dar nu stiu care este diferenta intre ele.

  3. Salut, din cate imi dau seama, este vorba de esteticul mufei (in ce parte se flexeaza) una este asezata intr-un sens si cealalta invers. Nu par a fi diferente de conexiune. Insa, poti intreba vanzatorul, cei de pe eBay raspund repede, e un fel de OLX international.

  4. Sunt accesibile, in jur de 50 lei kit -charging pad si receiver, cu optiuni narrow side downwards sau upwards 🙂 pt alb sau negru si pe ici colo se mai specifica si cate ceva de nfc- care ce legatura are cu incarcarea wireless ? Are?

  5. Eu nu inteleg cum le pot da chinezii la 3 usd cand pretul lor real este 4 usd iar 3 usd este transportul prin cea mai ieftina posta. De fapt inteleg, isi fac calificative pozitive, pe baza carora au punctaj bun si pot prezenta mai multa incredere clientilor, dar tot e mare cheltuiala…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here