Acasă Stiri Android Si Noutati Cum sa ai totusi jack audio pe un iPhone 7? Dai gaura...

Cum sa ai totusi jack audio pe un iPhone 7? Dai gaura cu bormasina!

10
nofollow

Fara prea multe cuvinte, trebuie sa urmariti clipul si mai ales sa cititi comentariile, veti vedea ca sunt cativa utilizatori ce nu au inteles ce face cel din clip si se pare ca au dat si ei gaura in telefon cu bormasina!

Asta desigur, pentru a avea si ei jack audio pe noul iPhone 7! 😉 Atentie, NU incercati asa ceva acasa, nu cu bormasina si nu cu iPhone 7! Exista metode mai sigure de a putea folosi o pereche de casti si cu un iPhone 7 si sa nu uitam ca incepand de astazi, avem si un Android proapsat lansat fara jack audio!


Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

10 COMENTARII

  1. M-am uitat foarte atent la explicatiunile din filmulet si mi-am dat sama ca sa ceva as putea face si io la Samsungu meu cel nou-nout, ca io n-am observat sa aibe vro mufa de bagat castile, si deci daca iau bormasina de gaurit a lu tata, e de ceea bengoasa de tot are si percutie, atunci pot sa dau chiar si 2 gauri si atuncea pot sa bag 2 casti si sa ascultam muzica impreuna cu prietenul meu. Acuma ce nu stiu este daca este un program care sa asculte doua muzici in acelasi timp si sa se auda separat in cele 2 casti, pentru ca vi-am zis as vre sa dau 2 gauri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here