Acasă Stiri Android Si Noutati Iata si una dintre cele mai ieftine camere video sport de actiune

Iata si una dintre cele mai ieftine camere video sport de actiune

0
nofollow

Iata una dintre cele mai ieftine camere video sport de actiune, ea are un pret de numai 36.99 dolari in China si cu cativa dolari mai mult daca se opteaza pentru achizitionarea acestui produs din Europa, camara are un senzor de 12 MP si poate filma la o rezolutie FHD si 30 de cadre pe secuda, adica decent.

Din pacate, nu aflam cine produce acest senzor si nici nu vedem un clip de prezentare in pagina magazinului, stim totusi ca mai dispune de un display de 2″ LCD, un avantaj ar fi acela ca are totusi conectivitate WiFi cu ajuorul careia poate fi conectata la un telefon cu Android sau IOS. Astfel, imaginile surprins de camera pot fi redate in timp real si pe ecranul telefonului, acesta mai poate fi folosit si pentru setarea camerei sau pentru a porni sau a opri inregistrarile.

d3586s-1-rty Iata si una dintre cele mai ieftine camere video sport de actiune

Camera are un senzor wide de 140 grade, filmeaza in format MOV si compresie H.264, rezolutiile video sunt: 1080FHD 1920×1080 / 720P 1280×720 / WVGA 848×480 / VGA 640×480 iar cele foto 12M / 10M / 8M / 5M / 3M / 2M / 1.3M / VGA, pozele sunt in format JPG.

Bateria este de 900mAH, Li-ion, suporta si conectivitate USB 2.0 dar si slot micro HDMI, este disponibila in mai multe nuante de culoare, in pachet producatorul a pus si o carcasa ce o face rezistenta la apa si la socuri dar si alte cateva solutii de prindere pe diverse suprafete.

d3586s-1-7cb7-ggf Iata si una dintre cele mai ieftine camere video sport de actiune

Acest model este practic unul dintre modelele cu cel mai mic pret din cadrul ofertei ce poate fi vazuta in cadrul magazinului specializat in astfel de produse, este vorba de camfere.com, pretul poate fi si mai mic daca se foloseste cuponul camfere. Oferta completa poate fi accesata AICI.

Legat de camfere.com, trebuie sa stiti ca daca va faceti cont, primiti 100 de puncte, asta inseamna 1USD si poate fi folosit pentru cumparaturi de peste 30 de dolari, dar si cupoane de reducere de 5″ ce pot fi folosite atunci cand se fac achizitii de peste 60USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here