baterie

Asa interzici si blochezi pe cineva pe Facebook Messenger

Asa interzici si blochezi pe cineva pe Facebook Messenger
Last updated:

Cum sa blochezi o persoana pe Messenger (tutorial pentru telefon) – Am inceput sa primesc tot felul de mesaje ciudate pe Messenger, probabil ca nici Facebook nu filtreaza prea bine mesajele spam. O persoana imi facea propuneri indecente in limba engleza, alta imi spunea ca a facut un anumit grup pe Facebook, genul de grup pentru adulti.

Dar sunt cazuri in care pur si simplu te certi cu cineva si doresti sa-l blochezi permanent, se gasesc si alte motive pentru care ai vrea sa faci asta. Iata cum se procedeaza, cum sa nu mai primesti mesage nedorite de la persoanele pe care le selectezi.

Exista chiar 2 posibilitati. Block pe Messenger sau pe Facebook, chiar si posibilitatea nr. 3 ce implica interzicerea pe ambele platforme. Pentru inceput, deschide aplicatia Messenger pe telefon. Sa presupunem ca deja este pornita si ai primit un mesaj de la cineva necunoscut.

Iti va fi semnalizat in profilul tau (poza 1) sau daca apesi pe profil, vei ajunge la fereastra (poza 2) unde scrie “Message Request”. Daca apesi acolo, se deschide o pagina in care poti vedea mesajul respectiv. Tot din pagina respectiva poti bloca interlocutorul.

Asa interzici si blochezi pe cineva pe Facebook Messenger

Daca doresti sa-l blochezi, tine apasat pe mesaj pana cand iti va aparea o pagina precum cea de mai jos (foto 1). Apesi pe “Block” si vei observa ca sunt 2 optiuni. Blocare pe Messenger sau pe Facebook (poza 2). Le poti selecta pe ambele. Alegi optiunea dorita si apoi, vei primi mesajul de confirmare (poza 3).

Cum sa blochezi o persoana pe Messenger

Asa interzici si blochezi pe cineva pe Facebook Messenger

Asta a fost tot, de acum nu vei mai fi deranjat de persoanele pe care le-ai selectat. Daca te-ai razgandit si vreti sa va impacati, poti relua tutorialul cu diferenta ca de data aceasta, vei alege “Unblock”.