Connect with us

Stiri despre telefoane

Inca un Royole Flexpai in 2021, telefon pliabil cu pret mai mic

Published

on

Royole Flexpai a fost disponibil si prin Romania, a fost criticat sau laudat si a fost rebranduit sub numele de Pablo Escobar Fold. Se pare ca acum, producatorul lucreaza la o noua versiune, cred ca a ajuns la versiunea numarul 3.

Sa spunem ca am inteles partea de design pe care am vazut-o anterior si de laudat ca macar s-au straduit. Telefoanele au avut un hardware de top, nu trebuie sa le privim ca pe niste clone de Samsung Fold sau Huawei X. Aflam ca deja un model 2021 a primit aprobarea TENAA, asta inseamna ca sunt sanse mari sa fie lansat in curand.

Escobar Fold 2 (Flex Pai 2) s-a vandut prin februarie 2020 la un pret de numai 399 USD si asta se intampla pe site-ul escobar.inc, o platforma oficiala. Ma astept ca si versiunea noua sa aiba parte de acest tratament, adica rebranding si vandut mai ieftin.

Advertisement

Royole Flexpai in 2021

Noul Royole Flexpai arata mai primitator, observ ca au renuntat la mecanismul de pliere destul de rudimentar, ne aducem aminte de asemanarea cu burduful unui acordeon. Din cate ne dam seama din poze, imbinarile sunt realizate cu mai multa atentie si pare un dispozitiv premium.

Cred ca se aseamana putin cu prima generatie de Samsung Fold. Lipsesc detaliile legate de procesor, dar aflam ca va avea conectivitate 5G. Cred ca vor alege tot un Qualcomm de ultima generatie. In spate vedem clar 2 camere foto principale, senzor de selfie nu exista la prima vedere.

Telefonul acesta va avea o baterie cu o capacitate de 3360 mAh, va rula Android 11, conectivitate 5G si un display care se pare a nu fi deloc protejat. Atunci cand telefonul este “impaturit”, ecranul este spre exterior si expus complet. Cred ca era mult mai bine daca ar fi procedat fix invers.

Advertisement

Carcasa sa fie cea expusa atunci cand telefonul este inchis. Ramane de vazut cu ce pret se va vinde si ce diagonala va avea acest display, ce tehnologie va folosi, detalii despre memoria RAM, etc.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des