baterie

Asa poti sa vezi mesajele WhatsApp fara sa fie vazute de celalalt fara seen

Asa poti sa vezi mesajele WhatsApp fara sa fie vazute de celalalt fara seen
Last updated:

Cum sa citesti mesajele in WhatsApp fara seen, apar ca necitite – Daca sunteti itr-o forma nu tocmai de zile mari sau daca pur si simplu vreti sa va evitati seful sau o persoana care va enerveaza, puteti sa-i cititi mesajele pe care le trimite, insa fara ca lui sa-i apara acele pictograme albastre.

Si tim ca din moment “ce-i dai cu seen”, nu mai poti sa te scuzi si sa afirmi ca nu ai citit mesajele. Urmarind tutorialul de mai jos, puteti citi orice mesaj (de la oricine) fara ca persoanei respective sa-i apara ca ati citit acel mesaj. Astfel, aveti o scuza.

Ulterior, puteti sa-i spuneti ca nu ati vazut mesajul, ca ati avut telefonul inchis sau ca ati avut o durere de cap cumplita. Nu este prea frumos sa denaturati adevarul (sa nu spun minciunica), dar cateodata este ok sa apelam la aceste mici trucuri.

Important de stiut, nu aveti nevoie de aplicatii conexe si nici nu trebuie sa faceti cine stie ce scamatorii. Ne bazam strict pe aplicatia WhatsApp sau pe functiile telefonului mobil cu Android. Si am sa va arat doua posibilitati, una fix integrata in aplicatie.

Acel “vazut” cu albastru inseamna mesaj citit. Cel cu gri, inseamna necitit. Haideti sa le facem gri pe toate!

Asa poti sa vezi mesajele WhatsApp fara sa fie vazute de celalalt fara seen

Mesajele in WhatsApp fara seen

Prima metoda, cea integrata direct in aplicatie. Folosind aceasta metoda, setarea se aplica pentru toata lista de contacte, cereri, etc. Cu alte cuvinte, poti citi mesajul trimis de catre orice persoana, dar aceasta nu-si va da seama ca l-ai citit.

Deschideti aplicatia pe telefon. Apasati pe cele 3 puncte ce reprezinta setarile. Apoi, apasa pe setari. Se va des chide o fereastra noua, cea in care va vedeti contul vostru, inclusiv pictograma / avatarul folosit. Acolo va trebui sa apasati pe cont si apoi, in noua fereastra deschisa sa accesati “Confidentialitate”.

Dupa ce ai apasat pe “Confidentialitate”, se va afisa o fereastra cu anumite setari. Aici tot ce trebuie sa faceti este sa debifati “Confirmari de citire”.

Mesajele in WhatsApp fara seen – metoda 2

In cazul in care doriti sa fie numai o solutie de moment, exista o alta versiune. Sa spunem ca ati primit un mesaj de la cineva si notificarea deja a aparut pe telefon. Daca deschideti mesajul, veti da “seen”, adica cel ce a expediat mesajul va observa ca l-ati citit.

Daca nu doriti asta, inainte de a deschide mesajul va trebui sa activati modul avion. Este simplu de activat, trageti de bara de notificari si apasati pe iconita respectiva (cea cu avionul).

Se dezactiveaza orice conexiune la internet. Acum, intrati in WhatsApp, cititi mesajul si imediat dupa iesiti din aplicatie. Urmeaza sa readuceti telefonul la normal, adica sa dezactivati modul avion. Asta este tot. Ati citit mesajul, dar persoana respectiva nu a stiut asta.