Acasă Tutoriale telefon 2020 Cum sa salvezi contactele din agenda telefonica si sa le copiezi

Cum sa salvezi contactele din agenda telefonica si sa le copiezi

16

Cum sa salvezi contactele din agenda telefonica si sa le copiezi, este bine sa ai o astfel de copie de rezerva salvata pe undeva (un backup), asta in cazul in care ti-ai cumparat un alt telefon sau cartela SIM refuza sa mai functioneze. In mod normal, contactele se salveaza pe SIM, insa sunt si posesori de telefoane mobile ce-si salveaza agenda telefonica in memoria interna.

Astfel, in cazul in care telefonul are probleme de orice fel si esti nevoit sa dai o resetare la valorile din fabrica se pierd si contactele, la fel in cazul in care cartela SIM nu mai functioneaza sau in cazuri extreme, telefonul va este furat.

Sunt multe moduri de a face acest transfer, el poate fi facut si cu ajutorul aplicatiilor disponibile in Google Play, in functie de interfata de utilizator si de sistemul de operare instalat pe telefonul vostru, tutorialul poate diferi usor.

Insa, in general, pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt explicati in cele ce urmeaza.

In primul rand, nu trebuie sa intrati in aplicatia de telefonie, deschideti aplicatia de contacte, acolo veti gasi mai multe setari disponibile!

In prima captura observam aplicatia de contacte langa aplicatia de telefonie (stanga jos), in captura nr2 putem vedea deschisa aplicatia “Telefon”. Desi se vad contactele, nu exista setari pentru acestea.

Cum sa salvezi contactele din agenda telefonica – Insa, daca vom accesa direct aplicatia “Contacte”, vom vedea ca sunt disponibile cateva setari. Toate telefoanele ofera acces la aceste setari, poate diferi numai interfata! Asa arata pe un Samsung:

Dupa ce am accesat “Setari”, apasam pe “Import/export contacte”, apoi selectam (in acest caz) Export”

Cum sa salvezi contactele din agenda telefonica – Asteptam ca fisierul sa fie descarcat in memoria interna a telefonului sau pe cardul de memorie. Vom fi anuntati cand exportul s-a terminat, in bara de sus putem vedea progresul. Exportul nu dureaza mult, conteaza si cate contacte sunt stocate. Apoi, cu ajutorul unui manager de fisiere cautam fisierul “Contacte.vfc” pe care-l descarcam pe PC sau il transferam pe mail / pe un alt telefon.

16 COMENTARII

  1. Nu pot vizualiza si apela nr.de telefon din contacte,pot vedea doar lista cu numele .Imi apare mesajul:tipul fisierului nu poate fi suportat.Cum se poate remedia aceasta situatie?Telefonul este Samsung G.S3neo.Va multumesc.

  2. Nici eu nu am export import, ce soluție este pt salvarea nr de pe sim în telefon??

  3. Aveam un tel HUAWEI ANDROID fabricatie 2015, mi-a fost furat.Cum pot recupera agenda si info stocate in memorie? Banuesc ca noul detinator ilegal si-a schimbat sim-ul, pt ca eu dupa 1 ora am cerut la Telekom blocarea numarului de tel.
    As putea cere la Telekom recuperarea datelor? Cred ca ei le au in server?
    Multumesc pentru info sintetice de mai sus, le voi folosi la noul tel.
    Cu stima, Victor/Bacau/4 iun 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here