Acasă Stiri despre telefoane

Cum sa-ti faci o Dacia Spring din bucati? Cumperi piesele de pe eBay!

4

Preturi enorme pentru piesele de schimb ale Daciei Spring si poate ca cea mai importanta dintre ele este chiar bateria. Momentan, probabil ca toate autoturismele pe care scire Spring sunt inca in garantie.

Dar ce te faci cand bateria te va lasa si va trebui sa-ti cumperi alta? Acum, costa nu mai putin de 5000 de euro, adica aproximativ cat un autoturism SH in stare destul de buna! Nu stim cine ar da atatia bani pe o astfel de baterie, cert este ca anuntul a aparut pe platformele de specialitate.

Mai jos, vedeti cu cat a fost listata o astfel de unitate ce contine bateriile, anuntul este si acum pe ebay.com. 5000 de euro + 100 euro transportul.

baterie dacia spring

Dar nu ne oprim la bateria de Dacia Spring. Daca tot “am cumparat-o”, ce ar fi sa ne uitam si la un motor? Il cumparam si pe acesta, tot de pe ebay.com si rapid, ne facem propira masina electrica! Glumesc, evident, dar iata cat costa motorul electric:

dacia spring piese ebay

Recent, scriam despre necazul pe care un roman l-a avut cu acest model de autoturism electric. Abia iesit de la dealer, a reusit sa se rastoarne cu el si sa ajunga catalogat ca dauna totala. Probabil ca piesele provin de la acea masina mai ghinionista.

Nu stim sigur daca este asa sau nu, cert este ca si acea Dacia Spring avariata a ajuns pe olx.ro, pretul fiind de 6500 euro. Ceva mai ieftin este motorul pe olx.ro, costa “numai” 7500 lei si provine de pe o masina cu 11.000km parcursi.