baterie

Observam un Nothing Phone in culoarea neagra

nothing negru

Observam un Nothing Phone in culoarea neagra, imaginile sunt cat se poate de detaliate si este clar ca in materie de design, telefonul acesta nu mai preprezinta un secret. Pretul de vanzare se va situa undeva in jurul sumei de 500 USD, am aflat ca procesorul folosit va fi un Snapdragon 778G+ 5G (fabricat pe 6nm).

Am mai aflat ca acest Nothing Phone se va vinde mai intai pe baza de invitatie si este foarte posibil ca el sa nu fie produs intr-un numar mare de unitati si sa fie mai greu de gasit sau sa dureze ceva pana cand va fi disponibil la nivel international. Pana la urma, este vorba despre o companie noua.

nothing negru

Trebuie sa recunoastem ca cel putin partea din spate este una inedita, nu de multe ori se lanseaza telefoane transparente. Nu se vad componentele in detaliu, dar exista zone luminate si sunt chiar 900 de leduri de mici dimensiuni, probabil ca acestea vor lumina cand telefonul va primi notificari sau atunci cand vrea sa transmita utilizatorului alte informatii.

nothing culoarea neagra

Ecranul (6.55 inch,  OLED) nu este curbat si are camera de selfie amplasata in partea laterala. Nici marginile laterale nu par a fi extrem de subtiri, sa spunem ca este ceva standard. Insa, producatorul ne promite o experienta foarte buna legata de interfata sistemului de operare Android 12, Nothing OS urmand sa ruleze exemplar.