Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum se descurcă Samsung S24 în AnTuTu

Published

on

Chiar dacă aplicatia AnTuTu nu mai exista în Google Play, tot este folosită la scară largă si putem înțelege de ce se întamplă asta.

A rămas cumva ca un test concludent și de fiecare dată, la apariția unui nou model, căutăm să aflăm cate puncte a reușit să adune. Seria Samsung Galaxy S24 este nou lansată si acum, vedem clar cum se descurcă ea in AnTuTu.

Testele preliminare de benchmark realizate de canalul YouTube NL Tech oferă o primă evaluare a acestor dispozitive, bazată pe firmware-ul pre-lansare. Este important de menționat că versiunile finale ale dispozitivelor ar putea prezenta variații față de aceste rezultate.

Advertisement

Pe scurt, în clipul de mai jos îl vedem la treabă pe Exynos 2400 în interiorul lui S24 si S24 Plus, Snapdragon 8 Gen 3 fiind cel care motorizează S24 Ultra, telefonul aflat in partea dreaptă.

Scorurile sunt unele mari în AnTuTu, nu cred că demne de recorduri si difernțele între cele 2 tipuri de procesoare nu sunt unele mari, exagerate. Oricum, mereu a fost o dilemă intre ce să alegem, Snapdragon sau Exynos. In Romania, lucrurile sunt oarecum simple, Samsung Galaxy S24 (seria) vine cu Exynos.

Cum se descurcă Samsung S24, Plus și Ultra în AnTuTu

Advertisement

Testele Geekbench 6 (clipul de mai sus este mai lung, arată diferse teste) au arătat că chipsetul Snapdragon 8 Gen 3 din Galaxy S24 Ultra oferă o performanță ușor superioară comparativ cu varianta Exynos, atât în testele single-core, cât și multi-core.

Diferența este minoră, iar cu optimizări suplimentare, cele două versiuni ar putea oferi performanțe comparabile. Interesant, în testele GPU, modelele Exynos au avut rezultate mai bune, demonstrând potențialul GPU-ului Xclipse 940.

Cum se descurcă Samsung S24 în AnTuTu

AnTuTu, care evaluează performanța generală, a plasat Snapdragon 8 Gen 3 într-o poziție favorabilă, în timp ce Exynos 2400 a avut rezultate competitive.

În testul 3DMark, specializat în evaluarea performanței ray tracing, variantele Exynos au avut rezultate mai bune, indicând o eficiență superioară în procesarea grafică și gestionarea termică.

Advertisement

Testul Wild Life Extreme de la 3DMark a relevat că, deși Snapdragon 8 Gen 3 oferă o performanță grafică puțin mai mare, modelele Exynos se disting prin stabilitatea lor în timpul testelor. În timp ce Snapdragon-ul ar putea avea un avantaj în performanța maximă, Exynos oferă o experiență de utilizare mai constantă.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des