Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum se reincarca o cartela prepay de la Digi Mobil in 2021

Published

on

Cum se reincarca o cartela prepay de la Digi Mobil – In cazul in care nu stiti, acest operator are in oferta nu numai abonamente mobile. Daca doriti sa va portati, este indicat ca inainte de a semna un abonament sa va cumparati o cartela prepay.

In acest mod, veti afla daca reteaua de telefonie este pe placul vostru, daca semnalul este puternic in locuinta sau in zona, etc. Daca deja ati cumparat o cartela de la Digi si o folositi, probabil va intrebati si cum anume o puteti incarca.

O astfel de cartela are o perioada de gratie de 3 luni de zile si optiunile extra sunt valabile 1 sau 3 luni.

Advertisement

Nu este nimic complicat si probabil ca multi deja stiu cum se procedeaza. Insa, acest articol este special pentru cei care sunt la prima incarcare. Cel mai simplu si mai comod, este sa o incarcam de acasa, din fata calculatorului.

Accesam Digi Romania, navigam in sectiunea mobil si alegem reincarcare mobil.

Apoi, introducem numarul de telefon, adresa de mail si valoarea cu care dorim sa incarcam. Atentie, suma respectiva se intorduce in euro si nu contine TVA. Dar plata efectiva se va face in lei. Apasam pe continua si urmarim pasii care mai sunt necesari.

Advertisement

Dar ce te faci daca nu ai un card bancar sau daca acesta este gol? Vei fi nevoit sa te duci intr-un magazin Digi. Sunt destul de multe in aproape toate orasele si acolo poti plati cash pentru reincarcarea cartelei.

Daca nu ai un magazin fizic Digi in apropierea ta, posibil sa ai un automat de tipul PayZone/PayPoint. O poti reincarca si la punctele Mobile Distribution, Westaco sau Epin. De regula, aceste aparate sunt amplasate in marile centre comerciale dar si in magazinele de cartier.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ispas Nicolae

    decembrie 31, 2021 at 19:07

    Vreau sa reincarc o cartela din abonamente

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des