Connect with us

Huawei trebuie sa plateasca daune celor de la Allview, acestea ridicandu-se la valoarea de 292.000 lei, adica aproximativ 58.000 de euro. Mai mult decat atat, cei de la Huawei nu trebuie sa mai foloseasca termenul “ALL-VIEW DISPLAY “.

Aceasta ar fi si problema, termenul respectiv ar putea fi concfundat cu usurinta de catre clienti, Allview – ALL-VIEW DISPLAY. In luna aprilie a anului trecut scriam prima stire legata de acest subiect, anuntam atunci ca cei de la “Visual Fan SRL chemau in judecata Huawei Technologies SRL, solicitând sistarea utilizării neautorizate a mărcii Allview și recuperarea prejudiciului provocat prin această folosire fără drept a mărcii, începând cu luna decembrie 2018.

huawei all-view

Pârâta a folosit, în comunicarea comercială, sintagma ALL-VIEW DISPLAY, generând o asociere fictivă între brandurile Huawei și Allview, de natură să creeze confuzie în rândul publicului consumator și să lezeze drepturile deținătorului legal al mărcii Allview”

Ca o parere personala, nu cred ca Huawei a facut asta cu intentie…mai mult as merge spre o pura coincidenta. 

Huawei trebuie sa plateasca daune celor de la Allview, All-view display

Acum, la mai bine de un an distanta, a venit si solutia instantei. Este drept ca aceasta nu este definitiva și poate fi atacata cu apel. Huawei a fost obligata in prima instanta sa plateasca daune in valoare de 292.000 lei. Se pare ca ar fi folosit marca prin sintagma ALL-VIEW DISPLAY și in acest mod, s-a generat o asociere fictiva intre brandurile Allview și Huawei, asociere care ar putea induce confuzie printre clienți.

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!