Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei trebuie sa plateasca daune celor de la Allview, All-view display

Published

on

Huawei trebuie sa plateasca daune celor de la Allview, acestea ridicandu-se la valoarea de 292.000 lei, adica aproximativ 58.000 de euro. Mai mult decat atat, cei de la Huawei nu trebuie sa mai foloseasca termenul “ALL-VIEW DISPLAY “.

Aceasta ar fi si problema, termenul respectiv ar putea fi concfundat cu usurinta de catre clienti, Allview – ALL-VIEW DISPLAY. In luna aprilie a anului trecut scriam prima stire legata de acest subiect, anuntam atunci ca cei de la “Visual Fan SRL chemau in judecata Huawei Technologies SRL, solicitând sistarea utilizării neautorizate a mărcii Allview și recuperarea prejudiciului provocat prin această folosire fără drept a mărcii, începând cu luna decembrie 2018.

huawei all-view

Pârâta a folosit, în comunicarea comercială, sintagma ALL-VIEW DISPLAY, generând o asociere fictivă între brandurile Huawei și Allview, de natură să creeze confuzie în rândul publicului consumator și să lezeze drepturile deținătorului legal al mărcii Allview”

Advertisement

Ca o parere personala, nu cred ca Huawei a facut asta cu intentie…mai mult as merge spre o pura coincidenta. 

Acum, la mai bine de un an distanta, a venit si solutia instantei. Este drept ca aceasta nu este definitiva și poate fi atacata cu apel. Huawei a fost obligata in prima instanta sa plateasca daune in valoare de 292.000 lei. Se pare ca ar fi folosit marca prin sintagma ALL-VIEW DISPLAY și in acest mod, s-a generat o asociere fictiva intre brandurile Allview și Huawei, asociere care ar putea induce confuzie printre clienți.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des