Cum stergi bara de cautare Google de pe telefon? Nu este greu deloc si de fapt, sunt chiar mai multe solutii. Cele mai grele implica o rescriere de soft si cele mai usoare, dezactivarea unei singure aplicatii.

Bara de cautare Google nu este pe placul tuturor, multi nu o folosesc si cred ca ocupa spatiu degeaba. In cele mai fericite cazuri, este suficient sa tii apasat cu degetul pe ea si astfel, o poti sterge.

cum stergi bara de cautare google de pe telefon?

In cazul in care ai o interfata de Android mai putin modificata, nu o poti sterge atat de simplu. Insa, am sa va arat acum cea mai simpla metoda de a sterge bara de cautare Google.

CITESTE SI:  Aplicatie pentru calibrat senzorii telefonului

Iata cum arata interfata, inainte si dupa dezactivare:

Intra in meniul telefonului, setari si cauta ramura “aplicatii”. O deschizi si apoi, cauta aplicatia “Google”. Apesi pe ea si ti se va deschide o noua fereastra. Apesi pe “dezactivati” si asta este tot. Este important sa repornesti telefonul dupa ce faci asta, in caz contrar nu vei vedea schimbarea.

Asta a fost tot, bara de cautare “Google” va disparea si te poti bucura de tot ecranul principal. Pentru reactivare, trebuie sa reintri in meniul de setari-aplicatii-Google si apoi sa apesi pe “activati”. Repornesti telefonul si bara de cautare revine la loocul ei.

25 COMENTARII

  1. Nu pot sa sterg o anumita retea Wi-Fi. Ii dau eliminati reteaua s la conectarei imi apare fara casutele unde bagi parola. Am resetat telefonul si nimic nu s_a schimbat. Ma puteti ajuta/ Multumesc.

  2. Dezactivând aplicația Google, nu creează instabilitate în SO? Dacă ți lung pe butonul home clar va da eroare, nu? Mai ai acces la card-urile cu știri și info-uri Google sau chiar la Google assistant?

  3. E vorba de UPC_Wi Free. Initial am bagat user-ul si parola si imi spunea ca nu a reusit conectarea. Cand dau eliminati reteaua pentru a ma conecta din nou ca sa introduc datele,nu mai apare acele campuri pentru user si parola. Doar la aceasta retea. La celellalte e ok.

  4. Inteleg acum ce vrei sa faci. Este ciudat! As spune ca este un bug, insa nu cred din moment de ce numai cu aceasta retea ai probleme. Nu cred ca te pot lamuri, trebuie butonat telefonul si vazut ce are. Vezi si daca patesti la fel si pe alte telefoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree