iHunt S9 Alpha PLUS cu 6GB RAM intra in oferta eMag, este unul dintre cele mai accesibile telefoane cu aceasta cantitate de RAM.

Desi initial stiam ca telefonul se va numi “Alpha PRO”, se pare ca denumirea finala este “Alpha PLUS”. As fi crezut ca este o greseala, insa denumirea apare si pe carcasa telefonului, observam asta in fotografiile disponibile in pagina de produs.

ihunt s9 alpha plus

Conteaza mai putin acest aspect, de retinut ca acest telefon, iHunt S9 Alpha PLUS, este cel mai performant terminal sub brand iHunt. Are 6GB memorie RAM si noul procesor MediaTEK Helio P23. Aceasta varianta este cea de TOP, exista si un S9 Alpha mai accesibil (899 lei), am discutat despre el in acest articol.

CITESTE SI:  De ce nu a functionat Ro-alert in cazul cutremurului din 28.10.2018?

ihunt s9 alpha plus

iHunt S9 Alpha PLUS cu 6GB RAM arata identic cu versiunea cu 4GB RAM, la interior nu sunt mari diferente (exceptie facand procesorul si memoria RAM). In tabelul de mai jos, vedeti comparate ambele modele:

iHunt S9 Alpha PLUS ihunt s9 alpha plus
iHunt S9 Alpha PLUS

[flm_button link_address=”https://l.profitshare.ro/l/4252339″ link_target=”_blank” link_rel=”nofollow” button_text=”iHunt S9 Alpha PLUS (6GB RAM), vezi pret (eMag) AICI” button_size=”SM” button_color=”Green” button_style_icon=”Mask-Right” rounded_corners=”3″ text_only=”Yes”]

[komper pid=203,204 category=1]

7 COMENTARII

  1. Nu știu cat de bune sunt , insa cred că 205 grame sunt cam mult ptr un display de 5,7 inch ( că de altfel că toți chinezoii de duzină )
    De altfel Cosmin , care e fan big display , poate sa ne confirme că samsungul cu display asemănător e undeva la 160/170 grame

  2. Poate avea avantaje si dezavantaje la banii aia însă per total e un tel echilibrat
    Nu e facut pentru gaming dar pentru utilizarea zilnica e mai mult decat Okey

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree