Connect with us

Cum vrea Honor sa sparga suprematia iPhone? Este un plan ambitios si din punctul meu de vedere, unul extrem de dus la bun sfarsit. DIntr-un singur punct de vedere, telefoanele Apple sunt aproape perfecte, trebuie sa recunoastem asta. Si o recunosc chiar eu, fan Android si aproape niciodata utilizator de iPhone.

Unul dintre cei mai cunoscuti actori din acest domeniu, Honor, isi propune sa rastoarne echilibrul puterii, conform declaratiilor recente ale CEO-ului companiei, Zhao Ming.

Potrivit lui Ming, pentru a reusi sa destabilizeze pozitia ferma detinuta de Apple in cadrul pietei smartphone, toti competitorii trebuie sa lupte impotriva conceptului bine inradacinat ca iPhone este de neegalat. Se pare ca Honor a preluat deja initiativa in aceasta directie, iar eforturile sale vizeaza transformarea si determinarea.

Cum vrea Honor sa sparga suprematia iPhone?

Ming a facut aceste afirmatii intr-o conversatie recenta cu presa, accentuand ca Honor a inceput deja procesul de destabilizare a pozitiei dominante a Apple.

El a precizat ca aceasta nu este o lupta usoara, ci una care necesita hotarare si transformare. Zhao Ming este de parere ca rezultatul acestei competitii va fi extrem de benefic pentru industria telefoanelor mobile, ducand la aparitia unor inovatii semnificative.

Cum vrea Honor sa sparga suprematia iPhone?

Dar nu trebuie sa uitam ca este o declaratie de presa facuta de o voce ce face parte dintr-o companie puternica si putem sa o privim usor si ca pe o strategie de marketing. Problema aici par a fi sistemele de operare. In timp ce Android este mai customizabil, mai vesel si mai plin de optiuni, iOS parca pune accent mai mult pe seriozitate si pe securitate.

Cum vrea Honor sa sparga suprematia iPhone?

CEO-ul Honor (foto sus) a mai facut o declaratie interesanta si a amintit de duelul dintre Nokia si Apple de acum 20 de ani. Cand Steve Jobs a lansat primul iPhone, nimeni nu si-a imaginat ca va putea sa depaseasca Nokia, compania finlandeza fiind cunoscuta la vremea respectiva pentru pozitia sa dominanta pe piata telefoanelor.

Cu toate acestea, Apple a reusit sa depaseasca aceasta provocare si sa se plaseze in fruntea industriei. Ramene de vazut ce ne va rezerva viitorul dar sa nu uitam ca nu mai suntem in anii 2000…

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!