Connect with us

Noul super telefon care nu va vedea Romania, (Infinix GT 10 Pro) si asta deoarece este produs de o companie cu o ascensiune destul de importanta in ultimul timp, dar care a ocolit tara noastra. Chiar si in aceste conditii, razlet, am mai vazut anumite telefoane (la eMAG) sub acest brand.

Si inca un amanunt important, am constatat ca modele Infinix sau Tecno (poate si altele) se bazeaza 99% pe procesoare MediaTEK. Sunt producatori care vand bine si mult prin Asia sau Africa si probabil ca acest hardware le permite producatorilor sa tina pretul usor mai jos in comparatie cu platforma Qualcomm.

Noul super telefon care nu va vedea Romania, Infinix GT 10 Pro

Infinix GT 10 Pro este catalogat drept smartphone de gaming si se observa in mod clar o asemanare cu Nothing Phone (2), trebuie numai sa ne uitam la spatele lui si la acel sistem de LED-uri. Presupuse LED-uri, nu vedem niciunul in actiune, posibil sa fie ceva care sa simuleze prezenta lor.

Insa, va avea un cerc luminos in jurul camerelor foto, exista un senzor principal de 108MP. Din pozele oficiale nu prea intelegem ce va oferi acest smartphone in materie de display, producatorul a “tras tare” pe aspectul partii din spate.

Noul super telefon care nu va vedea Romania, Infinix GT 10 Pro

Nu va fi vorba despre un display prea spectaculos si nici curbat. Fiind un telefon mai accesibil dar de gaming, automat ecranul trebuie sa fie de calitate si sa aiba o rata de refresh mare.

Noul super telefon care nu va vedea Romania, Infinix GT 10 Pro

Potrivit sursei, CEO-ul Nothing, Carl Pei, declarand ca este “timpul sa pregatim avocatii“, a spus asta dupa ce a vazut cum arata acest Infinix GT 10 Pro. Asa cum precizam anterior, nu este clar daca aceste benzi luminoase vor imita functionalitatea telefoanelor Nothing, atunci cred ca ar fi o problema.

Vor exista 2 variante ale acestui smartphone. Una ce va avea un chipset Dimensity 8050 (650.000p in AnTuTu), dar si o versiune ce va fi alimentata de procesorul Dimensity 1300, unul cu performante asemanatoare.

sursa foto

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!