Connect with us

Stiri despre telefoane

Curierul a fugit cu toti banii incasati de Black Friday

Published

on

Un tanar de 21 de ani din Viile Apei, Maramures, angajat al unei firme de curierat, a fost prins de politisti dupa ce a fugit cu 150.000 de lei, adica aproximativ 30.000 euro.

Banii reprezentau incasarile de Black Friday colectate de la colegii sai de la firma de curierat. Incidentul a provocat agitatie atat in randul firmei de curierat, cat si in comunitate. Nu stiu despre ce firma de curierat este vorba, ar fi fost super interesant sa aflam si acest amanunt, destul de important.

Administratorul societatii de curierat, un barbat de 36 de ani, a raportat cazul la Politia Municipiului Baia Mare, declarand ca tanarul ar fi colectat sumele de bani de la mai multi colaboratori ai firmei, insa nu le-a predat conform intelegerii. Purtatorul de cuvant al Politiei Maramures, Anca Pop, a confirmat faptele:

Advertisement

La sediul Poliției Municipiului Baia Mare s-a prezentat un bărbat în vârstă de 36 de ani, administrator al unei societăți comerciale, pentru a sesiza faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani din Viile Apei ar fi colectat de la mai mulți colaboratori ai firmei care desfășoară activități de curierat sumele încasate de aceștia – aproximativ 150.000 de lei și nu a predat suma respectivă conform întelegerii verbale existente între acesta și reclamant”.

Initial, suspectul nu a fost gasit la domiciliul sau din Viile Apei, dar in cursul zilei de ieri s-a intors acasa, unde a fost imediat retinut de politisti. Tanarul a fost dus la audieri, insa a refuzat sa ofere detalii despre locul unde s-ar afla banii sau ce a facut cu acestia.

Potrivit surselor, tanarul a livrat mai multe colete in zona Sighet, iar dupa colectarea banilor, s-a intors la sediul firmei, a lasat masina si a disparut cu suma respectiva.

Advertisement

Ancheta este in desfasurare, iar autoritatile incearca sa clarifice circumstantele exacte ale furtului si sa recupereze suma de bani disparuta.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des