Connect with us

Stiri despre telefoane

Ai casa si curte? Solutii pentru rețele WiFi in gradina

Published

on

Ai casa si curte? Solutii pentru rețele WiFi in gradina – Daca stai la bloc intr-un apartament cu 2 sau 3 camere, nici nu are rost sa te complici cu dispozitive mai complicate. Ai nevoie numai de un router, dar deja stii asta. Daca te lauzi insa cu o casa frumoasa si o curte pe masura, atunci trebuie sa cauti o solutie mai buna pentru un WiFi in gradina.

Am primit un comunicat de presa din partea celor de la Zyxel, acestia ofera cateva solutii. Din pacate, nu am gasit si niste preturi in comunicatul respectiv. M-am uitat pe eMag si am vazut ca au o serie de produse listate, insa pe acestea nu le-am zarit. Probabil ca urmeaza.

Ma astept sa coste mai mult in comparatie cu un banal Wireless Range Extender, dar si performantele vor fi altele. O solutie ar mai fi montarea unei antene extensibile la un router clasic. Pana sa vina vara si sa va decideti, iata cum suna comunicatul de presa:

Advertisement

Ai casa si curte? Solutii pentru rețele WiFi in gradina

NWA1123-AC PRO 802.11ac hybrid AP, este unul dintre punctele noastre de acces cele mai populare și accesibile. Este descris ca fiind “hibrid”, deoarece poate fi gestionat ca un punct de acces independent sau de la distanță, prin intermediul platformei noastre de gestionare web, Nebula, oferind flexibilitate și un control avansat.

NWA1123 și o serie de alte puncte de acces Zyxel se potrivesc perfect în interiorul uneia dintre carcasele special realizate pentru aceste carcase. Carcasa în sine este ușoară, dar robustă și poate fi montată cu ușurință pe orice perete sau stâlp.

Tot ce trebuie să faceți este să decideți unde să-l puneți și să-l conectați la router cu un cablu Ethernet. De asemenea, ar trebui să aveți nevoie de o sursă de alimentare – care ar putea fi de la o priză de curent alternativ standard sau de la un simplu comutator Power over Ethernet (PoE).

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des