Allview P7 Xtreme este un telefon octa core cu camera rotativa de 13MP si 1GB RAM, 16 GB stocare interna si ecran cu rezolutie HD de 4.7″,  smartphone lansat in 2014. Cam acestea ar fi principalele caracteristici ale acestui telefon pentru care am o versiune firmware customizata pe care o puteti instala usor daca aveti un Allview P7 Xtreme rootat si cu un CWM recovery customizat (aici)

Daca nu aveti telefonul P7 Xtreme rootat, o puteti face urmand tutorialul de aici.

Custom firmware pentru Allview P7 Xtreme

Noul firmware customizat poate fi descarcat de AICI. Bateria telefonului trebuie sa fie incarcata suficient si este recomandat sa faceti un backup inainte!

Versiunea noului sistem de operare customizat pentru Allview P7 xtreme va fi Android 4.4.2 KitKat si retineti ca este posibila pierderea garantiei telefonului daca instalati alta versiune a sistemului de operare, alt CWM si daca il rootati. Urmati tutorialul pe propria raspundere!

Acest firmware se instaleaza clasic, din CWM  – wipe data/factory reset, apoi wipe cache partition din meniul Advanced, apoi choose zip from sdcard – (veti alegeti fisierul pe care l-ati copiat pe card)

La final, iesiti din modul recovery si reporniti telefonul in mod normal. Primul boot poate dura ceva mai mult fata de cum este normal.

Cam asa arata noul sistem de operare:

wtr Custom firmware pentru Allview P7 Xtremewertgs Custom firmware pentru Allview P7 Xtreme

sursa

Custom firmware pentru Allview P7 Xtreme

15 COMMENTS

 1. Cea mai mare prostie sa faci root la tel, lasa telu sa functioneze asa cum e el nu cum vrei tu si dupa daca pierzi garantia plangi :-j

 2. mai Iosif, am impresia ca tu nu sti ce inseamna “root-ul”..lasa lumea sa decida singura daca are nevoie sau nu de root. Daca tu te multumesti sa folosesti ceea ce primesti in cutie,asta nu inseamna ca toti vor asta..

  eu de exemplu primul lucru pe care il fac la un telefon cand il cumpar e sa ii fac root si sa il aduc la parametrii la care eu is multumit de ceea ce folosesc zilnic

 3. Nu prea are legatura. Root inseamna posibilitatea de instala un custom rom, cwm, aplicatii speciale, etc. Simpla rootare nu creste performantele.

 4. nu e bun zip-ul cu noul soft…cand incerc instalarea din boot, dupa cateva secunde..afiseaza installation aborted si se opreste instalarea…thanks for nothing…

 5. Salut Cosmin,

  Te rog mult sa verifici link-ul din articol, intru-cat am incercat sa il accesez si returneaza eroare.

  Multumesc mult!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree