Acasă Stiri despre telefoane Cum sa faci hard reset pe telefonul HTC One M9

Cum sa faci hard reset pe telefonul HTC One M9

6

One M9 este cel mai nou si mai performant telefon lansat de catre compania HTC in 2015 si in cele ce urmeaza am sa ha arat cum sa faceti hard reset pe acest telefon in caz ca el nu mai raspunde la comenzi, se misca greu, ati uitat codul sau modelul de deblocare sau pur si simplu vreti sa reveniti la setarile initiale din fabrica pe telefonul HTC One M9.

Este bine sa stiti ca urmand aceasta procedura veti pierde informatiile personale stocate in interiorul telefonului, poze, aplicatii, jocuri, melodii, mesaje, filme, conturi, etc. si va trebui sa reluati procesul de setup de la 0, ca si cand aveti un telefon nou.

warfgsdc

Pentru a face hard reset pe telefonul HTC One M9 procedati in felul urmator:

Trebuie mai intai sa intrati in modul fastboot si apoi in cel recobery!

Pentru a intra in fastboot, opriti complet telefonul si apoi reporniti-l apasand tastele volum jos si home. Le tineti apasate pana cand ecranul telefonului devine negru apoi eliberati tasta power dar continuati sa tineti apasata tasta volum jos.

In cateva secunde pe ecran va aparea modul fastboot si apoi veti putea elibera si tasta volum jos. Apoi intrati in modul recovery de unde selectati wipe data factory reset. Asteptati apoi ca procedura sa se finalizeze si reporniti aparatul in mod normal.

Asta a fost tot!

6 COMENTARII

  1. Foarte util tutorialul. Ca si parere personala, HTC One M9 este un telefon foarte bun. Chiar daca a pierdut teren fata de Samsung Galaxy S6 in ceea ce priveste rezolutia ecranului, HTC One M9 compenseaza prin constructia ireprosabila si difuzoarele stereo BoomSound

  2. Salut am facut exact cum ai zis dar nu pot sa gasesc factory reset nici unde imi intra in meniul download mode am intrat dupa in recovery iar acolo nu mi apare nici un meniu pur si simplu se deschide iar telefonul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.