Acasă Firmware Allview Custom ROM Pentru AllView P5 QUAD

Custom ROM Pentru AllView P5 QUAD

11

Custom ROM Pentru AllView P5 QUAD

Este vorba practic despre o versiune de Android 4.2.2 ce imita sistemul de operare folosit pe Samsung Galaxy S4, mai exact interfata de utilizator TouchWizz. Puteti instala acest update in caz ca nu sunteti multumiti de cel oferit de catre Allview sau doriti ceva nou.

Nefiind un firmware oficial veti piarde cel mai probabil garantia telefonului. Acesta trebuie sa fie rootat si sa aiba o versiune CWM customizata instalata.

dgbt

Fisierul cu noul firmware poate fi descarcat de AICI.

Tutorial root AICI

Tutorial instalare CWM AICI

Pentru a-l instala, procedati in felul urmator:

-Copiati fisierul descarcat pe un card de memorie

-Opriti telefonul si reporniti-l in CWM apasand butonul volum sus apoi cel de power. Tineti apoi apasate butoanele pret de cateva secunde. Eliberati butonul de volum apoi butonul power.

Alegeti acum INSTALL ZIP FROM SD CARD , selectati noul firmware  si porniti instalarea ce va dura cateva minute. Veti fi instiintat cand procedura a luat sfarsit.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

11 COMENTARII

 1. fratioare mie mi-a ramas blocat la boot,imi apare amoi iar apoi nu face boot,adica nu incarca androidul cum s-ar spune…ramane blocat acolo dupa ce termina procesu de instalare

 2. Nu stiu marius pt. ca nu sunt vreun expert dar eu prima data i-am facut root dupa care am instalat CWM cum zice si aici pe site iar la final sa nu dau gres am urmat niste instructiuni dupa softpedia de la EXODUS si anume:

  Copiati rom-ul pe sdcard si inchideti telefonul.

  Intrati in cwm ( volum sus + power ) apoi la advanced: wipe dalvik cache-wipe battery stats-go back
  mounts and storage-mount system-mount data, apoi format system – format cache – format data – go back
  din nou advanced-reboot recovery

  Dupa ce intra inapoi in recovery-wipe data/factory reset (ca sa se stearga si de pe card datele de la vechiul rom)

  Advanced din nou – reboot recovery si abia acum selectati install zip from sdcard-choose zip from sdcard si selectati rom-ul.

  Dupa ce termina, selectati go back-reboot system now.

  Aveti grija la urmatoarele doua optiuni: la prima selectati “yes-disable recovery flash”, altfel ramaneti fara cwm, apoi va aparea inca o optiune, selectati “yes – fix root (/system/xbin/su)”.

  Dupa ce porneste telefonul prima data,recomand sa il inchideti si sa intrati din nou in cwm si sa selectati wipe data/factory reset(nu este obligatoriu).

  La faza cu ultimele doua optiuni nu stiu la ce se referea ca nu mi-au aparut asa ca nu am selectat nimic. Room-ul este forte bun, pana acum nu i-am gasit nici un bug parca ar fi un room original. Cel mai mult imi place ca nu consuma baterie noaptea ca cel original.

  Numai bine si bafta.

 3. Superb … mersi mult de tot … am incercat o gramada de room`uri si toate mau dezamagit.

  Felicitari pentru munca depusa si Ms Cristi pentru completare!!

  Bafta si la mai bine !!

 4. Si mie imi ramane blocat la amoi.Am incercat sa dau wipe cache si wipe dalvik dar tot asa se intampla. Help?Orice, fie si sa reinstalez tot doar sa mearga telefonul iar. Multumesc anticipat!

 5. Am urmat pasi cum trebuie si dupa ce am instalat i-am dat reboot si apare aia cu allview si ramane blocat si nici in recovery numai intra ca nu poa sa treaca de asta va rog ajutati-ma!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here