Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Stiri.RO Iti Aduce Stiri Din Romania Pe Android

Stiri.RO Iti Aduce Stiri Din Romania Pe Android

0

Stiri.RO Iti Aduce Stiri Din Romania Pe Android

Asa cum am mai spus in mai multe randuri, Google Play sufera destul de mult la capitolul aplicatii si jocuri dezvoltate de catre developeri din Romania, in general cele care exista sunt slabe calitativ din pacate.

Aplicatia Stiri.RO nu se incadreaza din fericire in acest capitol, fiind o aplicatie completa si de buna calitate. Ai acum direct in buzunarul tau o multime de ziare ce iti aduc toate stirile si informatiile de care ai nevoie prin intermediul acestei aplicatii.

Stiri.RO este o aplicatie gratuita, un news-agregator pentru cele mai citite ziare din Romania in care poti configura sursele existand un main list unde vor fi afisate toate stirile din sursele selectate si poti cauta stirile in functie de categoria ce te intereseaza sau sursa.

Iata si o descriere video a aplicatiei pentru a intelege mai bine cum functioneaza Stiri.RO

Folosind aplicatia gratuita, vei putea citi stirile din cele mai populare ziare si publicatii de pe tot cuprinsul tarii.

Iata numai cateva dintre cele mai importante publicatii si site-uri ce se regasesc in aceasta aplicatie:

Screenshot_2014-05-15-09-20-36

• Adevarul, Antena1, Antena3, Cancan, Click.ro, Evenimentul Zilei ,Jurnalul,ProTV, GSP,Realtitatea TV,Romania TV, ProSport,HotNews.ro, Mediafax, Ziare.com,Money.ro, go4it, ProMotor, Libertatea, Ziarul Financiar plus multe altele.

Cum folosesti aplicatia? O instalezi, selectezi sursa dorita sau categoria si incepi imediat sa citesti stirile ce te intereseaza.

Cateva capturi de ecran cu aplicatia in actiune realizate cu telefonul personal:

Aplicatia necesita un spatiu de stocare disponibil de 4.2 MB, este la versiunea 1.1 si este complet gratuita.

DESCARCA GRATUIT

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here