Connect with us

Stiri despre telefoane

Dacia Duster Connected by Orange cu Wi-Fi onboard

Published

on

Dacia Duster Connected by Orange cu Wi-Fi onboard – Dacia face o treaba din ce in ce mai buna in ultima treaba, fara indoiala, si iata ca acum au lansat o editie speciala a modelului Duster, adica Duster Connected by Orange, un automobil ce va avea WiFi direct la bord gratie operatorului de telefonie mobila dar si jante noi, camera speciala de marsarier plus tapiterie speciala.

Modem-ul Huawei furnizat de Orange suporta pana la 10 conexiuni Hotspot simultane, acest pachet special include un abonament pe 2 ani cu 12 GB de trafic de internet inclus la viteze 4G.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=NOV5a74xL04[/wpsm_video]

Advertisement

Sistemul MediaNav care echipează ediția specială Duster Connected by Orange dispune de o interfață modernă, cu afișaj color, care asigură un acces rapid și intuitiv la funcțiile sale. Datorită sistemului Bluetooth, aceasta permite ascultarea, în audio-streaming, a fișierelor audio înregistrate pe smartphone.

Ediția specială Dacia Duster propune o gamă de motorizări moderne, Euro 6, disponibile atât pentru versiunile 4×2, cât și 4×4 – propulsorul pe benzină 1.6 16V, care dezvoltă o putere de 114 CP și propulsorul diesel 1.5 dCi de 109 CP. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Stop & Start. În plus, funcția Eco Mode permite șoferului să adopte un stil de condus economic, care îi va permite să diminueze consumul de carburant.

De la lansarea sa, în 2010, Duster a fost vândut, până la sfârșitul lunii septembrie 2015, în aproape 800.000 de exemplare, din care peste 760.000 de unități au fost livrate pe piețele internaționale. Principalele destinații de export ale modelului Duster sunt Franța – 205.000 unități, Germania – 95.000 unități, Italia – 85.000 unități, Spania – 45.000 unități, Belgia – 35.000 unități, Marea Britanie – 20.000 unități. În prezent, peste 35.000 de vehicule Duster circulă pe străzile României.sursa

ddd

foto

Advertisement

Pretul modelului Dacia Duster Connected by Orange este de 15400  E cu TVA inclus, fiind primul model Dacia dotat cu asistenta video la parcare si WiFi on board!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des