Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Dacia lanseaza aplicatia AR, adu masina in sufrageria ta!

Published

on

Dacia lanseaza aplicatia AR, adu masina in sufrageria ta! Producatorul roman pare a trece printr-o perioada buna, sau ce l putin asa ne lasa impresia. Am scris multe articole in care prezentam noutatile, astazi aflam inca una. Si este vorba despre o aplicatie interesanta, aceasta se bazeaza pe realitatea augmentata.

Aplicatia este gratuita in Google Play si se instaleaza rapid pe telefon sau pe tableta. Daca aveti telefoane Apple, este disponibila si pentru ele. Practic, dupa ce o instalezi pe smartphone, vei putea sa selectezi modelul Dacia pe care vrei sa-l vezi langa tine.

Indrepti camera telefonului spre strada, birou, masa, pat sau oriunde te afli in acel moment si gata, o masina Dacia iti apare pe display. Ai posibilitatea sa o maresti, sa o rotesti, sa-i vezi toate detaliile, sa schimbi culoarea, sa alegi scara, sa intri in configuratorul online, etc. Este o aplicatie interesanta.

Advertisement

Nu am putut sa explorez interiorul. Si oricum, nu cred ca mai exista cineva care sa nu stie cum arata un model Dacia de noua generatie, fie ca vorbim despre exterior sau despre interiorul ei. Dar nici nu cred ca asta este ideea aplicatiei, mai mult cred ca au vrut sa ne arate masinile folosind realitatea augumentata.

Aplicatia Dacia AR

Vizualizatorul AR Dacia îți permite să vezi un vehicul 3D real în zona în care te afli. Selectează modelul Dacia preferat, selectează culoarea acestuia și poți să-l vezi atunci când stai pe canapea sau te afli în garaj. Mișcă-te în jurul lui, intră î habitaclu, mărește sau micșorează… fă o poză și trimite-o prietenilor!
Poți schimba scara și locația modului, pentru a proiecta modelul pe birou sau poți vedea vehiculul la dimensiunea reală.

In data de 15 iunie 2022, Dacia ne-a prezentat noua identitate vizuala, o serie de noi culori si regandirea versiunilor de echipare. Trebuie sa stiti ca masinile cu noul logo vor aparea pe strada cel mai probabil spre finalul anului. Aplicatia o gasiti in Google Play si este gratuita.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: