Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Dacia anunta prima masina cu trapa de pavilion, modificari si la Duster

Published

on

Dacia anunta prima masina cu trapa de pavilion, modificari si la Duster! Compania a facut multe anunturi saptamana aceasta si pe langa cel ce face subiectul articolului, am mai discutat despre noul logo, noua culoare kaki si aplicatia Dacia AR. Si-au schimbat oare directorul de marketing?

Astepta cineva un anumit model dotat cu trapa? Daca da, trebuie sa afle ca anuntul a fost facut deja! Este pentru prima data cand pe modelele Dacia apare trapa acționata electric, clientii isi vor putea comanda un Sandero Stepway dotat cu asa ceva. Exista noutati si daca ne uitam in gradina lui Duster!

Parca si Dacia Break (anumite versiuni) de prin anii 2000 erau de fabrica cu trapa, probabil ca nu este chiar primul model din istorie cu asa cava, insa speram sa fie un accesoriu de calitate si sa nu intre apa in masina prin zonele vulnerabile.

Advertisement

Dacia cu trapa:

Autoturismul (Duster) poate fi cumparat si cu aeratoarele interioare ce au o forma dreptunghiulara, oglinzi retrovizoare exterioare rabatabile electric și senzor de ploaie pentru activarea ștergatoarelor de parbriz. Poate ca unii dintre cititori vor spune: “wow, oglinzi rabatabile si trapa, nimic nou, alte marci au asa ceva de acum 30 de ani!”

Interior de Dacia Duster cu oglinzi rabatabile electric:

Asa este, dar sa nu uitam unde era Romania acum 30 de ani si ce masini facea Dacia. In orice caz, saltul de imagine este unul urias pentru constructorul de la Mioveni. Probabil ca si pretul va creste, sunt dotari noi si oferite in premiera. Clientii inca cer motoare cu 4 pistoane, putere mai mare si diesel! Va asculta Dacia?

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: