Connect with us

Stiri despre telefoane

De ce Huawei nu a prezentat Kirin 9000 la IFA Berlin?

Published

on

Un lucru este cert – incepand cu data de 14 septembrie 2020, companiile care dezvolta hardware sau software, nu mai au voie sa coopereze cu Huawei. In ultima perioada, toata presa de specialitate scria despre iminenta aparitie a noului chipset, Kirin 9000.

Ca de fiecare data, compania Huawei era asteptata sa ne prezinte cele mai noi solutii si inovatii, asta se intampla toamna si de regula, in cadrul IFA Berlin. Nici 2020 nu ar fi trebuit sa faca vreo exceptie.

Majoritatea publicatiilor de profil au scris despre Kirin 9000 si despre iminenta sa aparitie la inceputul lunii septembrie! Surpriza! Huawei nu a pomenit nimic la IFA, nici vorba despre un procesor nou si mai ales despre unul fapricat pe 5nm.

Advertisement

Nici nu vrem sa mergem mai departe cu speculatiile si nici nu vrem sa ne gandim la posibilitatea ca Huawei sa nu mai prezinte vreun flagship in acest an (seria Mate 40).

Deci, de ce nu au prezentat nimic? Se pare ca Huawei nu a vrut sa lanseze ceva pana nu au o siguranta si apoi, se pare ca nu sunt siguri de faptul ca cei de la TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) pot livra la timp toate unitatile de care au nevoie, aproximativ 15 milioane de procesoare…

Pot lua in calcul mai multe scenarii:

Advertisement
  • Huawei amana lansarea lui Mate 40 PRO.
  • Compania nu va mai lansa deloc aceste terminale flagship.
  • O varianta mai plauzibila – O parte dintre ele vor fi dotate cu MediaTEK si o parte cu Hisilicon Kirin.

Ramane de vazut ce se va intampla si in mod normal, ar trebui sa aflam in foarte scurt timp. Este o lansare care chiar se anunta a fi una interesanta. Sa nu uitam ca se mai zvoneste despre faptul ca producatorul vrea ca telefoanele sa fie vandute la un pret cat mai bun si astfel, sa atraga atentia in mod pozitiv!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des