Connect with us

Stiri despre telefoane

Alte restrictii legate de Huawei, Trump nu se potoleste

Published

on

Alte restrictii legate de Huawei, Trump nu se potoleste –  Sincer sa fiu, ma asteptam sa incepem sa primim vesti mai bune. Trump este aproape plecat de la Casa Alba si credeam ca apele se vor mai linisti. Se fac aaproape 2 ani (mai 2019) de zile de cand gigantul Huawei trebuie sa faca fata unor provocari imense.

De data aceasta, aflam ca SUA revoca licențele Intel (si nu numai), acestia nu mai au voie sa furnizeze anumite solutii tehnice catre Huawei! Mai mult, se pare ca Statele Unite intenționeaza sa respinga zeci de cereri de licențe pentru furnizarea de componente și servicii catre Huawei.

Intr-un e-mail trimis catre agentia de presa Reuters, Semiconductor Industry Association precizeaza ca Departamentul Comerțului are intentia de a refuza un numar semnificativ de cereri de licenta catre Huawei, dar și o revocare a cel puțin unei licențe emise anterior.

Advertisement

Se pare ca pe langa licenta Intel, a fost oprita si cea detinuta de Kioxia Corp, producator de cipuri de memorie flash din Japonia. Democratul Joe Biden va depune juramantul de președinte miercuri (o veste buna) si urmeaza sa vedem ce anume se va intampla in lunile viitoare.

Conform sursei citate, Huawei și Intel au refuzat pana in acest moment sa comenteze pe marginea acestui subiect. “Departamentul pentru Comerţ al Statelor Unite va continua sa colaboreze cu alte agenții pentru a aplica în mod consecvent politicile de acordare a licențelor intr-un mod care protejeaza securitatea naționala a SUA și interesele politicii externe”.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des