Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

De ce sa NU cumperi orice telefon de pe eMag!

Published

on

In cazul nostru, este vorba despre un model nou lansat si la fel de nou aparut in oferta celui mai mare magazin online din Romania, adica eMag! Este vandut de un partener prin platforma Marketplace. Insa, pretul expus mi se pare de-a dreptul de neinteles, asta pentru a nu fi mai dur in exprimare.

Este listat de un vanzator cu un rating de 1.4 din 5, vedeta noastra de astazi fiind noul Samsung Galaxy A14. Telefon care a ajuns sa coste nu mai putin de 2654 lei (!), adica pret de flagship. Si nu este niciun flagship, pretul real nu ar trebui sa fie mai mare de 150 euro!

samsung galaxy a14

eMag are online consultanti Samsung si chiar l-am intrebat pe unul dintre ei ce se intampla cu preturile acestea. Raspunsul chiar mi-a placut si il vedeti mai jos:

Advertisement

Discutam despre un telefon cu procesor Mediatek MT6769 Helio G80 (fabricat pe 12 nm), display LCD de 6.6 inch, FHD cu refresh de 60Hz, 3 camere foto, Android 13, carcasa din plastic, baterie de 5000 mAh si incarcare la 15W. Deci, nimic neobisnuit sau macar ceva care sa justifice pretul aberant. Probabil ca vanzatorii pot pune ce preturi doresc ei, insa nici nu e ok sa se exagereze in halul acesta!

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: