Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Nu cred ca va fi niciun NOKIA MAGIC MAX

Published

on

Nu cred ca va fi niciun NOKIA MAGIC MAX, telefon prin care acest brand vrea sa revina pe piata telefoanelor mobile cu adevarat de top, acolo unde practic nu a existat in materie de telefoane cu Android! Unele publicatii spun ca el a fost anuntat in cadrul MWC 2023, dar acest anunt nu a fost facut. Este vorba despre cateva zvonuri iscate pe marginea acestui presupus smartphone.

NOKIA MAGIC MAX

Personal, cred ca acest zvon a luat nastere in cadrul MWC, poate ca cineva din cadrul companiei a povestit altcuiva despre anumite planuri dar nimic concret. Randarea pe care o vedeti mai jos nu este deloc credibila, genul acesta de poze am tot vazut de-a lungul anilor, reprezentau mai multe modele de la diversi producatori, dar cred ca este numai talentul grafic al unor entuziasti.

nokia magic max pret

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, acesta ar urma sa fie integrat in interiorul presupusului NOKIA MAGIC MAX, model “asteptat” in decursul acestui an. Pe langa acest telefon de top, zvonurile mai povestesc despre un mid-range mai adevarat, unul care se va numi Nokia C99 si care ar urma sa fie prezentat la jumatatea lunii aprilie.

Advertisement

In ultima perioada, Nokia si-a prezentat o noua identitate si cam atat. Este producatorul care inca incearca o revenire cu adevarat, unul din vechea garda si cel mai bun in domeniu in urma cu multi ani. Motorola a demostrat ca se poate si a avut puterea de a reinvia. Poate si Nokia sa faca asta?

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: