Connect with us

Stiri despre telefoane

Depasim milionul de puncte in AntuTu cu Dimensity 2000

Published

on

Depasim milionul de puncte in AntuTu cu Dimensity 2000 – Se pare ca misteriosul telefon care ar sparge bariera, ar fi un Vivo V2184 (posibil nume de cod). Interesant ca nu un procesor Snapdragon reuseste acest scor impresionant “vinovatul” ar fi un MTK.

Un procesor care ar fi primul fabricat pe 4nm, asta inseamna ca taiwanezii au cam luat fata americanilor de la Qualcomm. Ramane de vazut ce si cum, cert este ca MediaTEK a crescut enorm in ultimul an. Un procesor fabricat pe 4nm este cu adevarat o piesa de tehnologie, ne imaginam ce poate face si cum va rula un smartphone dotat cu asa ceva. Dar si ce pret va avea…

Va fi o lupta destul de incinsa in 2022, este de inteles ca cei de la Qualcomm vor incerca si ei sa vina cu ceva de acest gen, inca il asteptam pe Snapdragon 898 pentru a vedea ce are cu adevarat in interior. Vedem mai jos o poza cu acest scor impresionant. Din pacate, AnTuTu nu este disponibila in Google Play, razboiul SUA-China continua si la nivel de aplicatii Android.

Advertisement

1 milion de puncte in AnTuTu

Depasim milionul de puncte in AntuTu cu Dimensity 2000

Conform unor surse, MediaTEK Dimensity 2000 va avea 8 nuclee. Unul de tip Cortex X2 ce ruleaza la 3.0 GHz, 3 de tip Cortex A710 si 4 nuclee Cortex A510. Se pare ca nucleul X2 va fi disponibil si pe Snapdragon 898, asta inseamna ca vor avea ceva in comun. Insa, placile grafice for fi diferite.

Depasim milionul de puncte in AntuTu cu Dimensity 2000

ARM Mali-G710 MC10 in dreptul lui MediaTEK si Adreno de generatie noua pentru Snapdragon. Samsung nu sta degeaba si ar pregati un Exynos 2200 cu GPU AMD RDNA 2. In momentul actual, cel mai puternic telefon mobil din AnTuTu este un Red Magic 6 (foto sus) cu Snapdragon 888. Acesta obtine in jur de 850.000 de puncte si costa 3324 lei in Romania.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des