Acasă Stiri Android Si Noutati Design ciudat pentru Xiaomi Mi 11, iata pozele ce par reale

Design ciudat pentru Xiaomi Mi 11, iata pozele ce par reale

0

Cred ca este pentru prima data cand vedem imagini care par reale, unele in care vedem cam cum ar putea arata (sau cum arata) noul Xiaomi Mi 11 si Mi 11 PRO. Telefoanele ar arata destul de ciudat sau neobisnuit in comparatie cu ceea ce am fost noi obsinuiti sa vedem pana acum.

Nu-mi dau seama daca este vorba despre huse aplicate peste telefon sau daca este chiar telefonul. Mai putin conteaza asta si ca o parere personala, telefoanele arata ca niste jucarii. Sper totusi ca acestea sa fie numai huse de protectie si nimic mai mult.

Poza de mai sus ne arata 4 camere foto principale, se zareste si un senzor de top periscop. Asta inseamna un zoom optic superior. Camerele au o asezare atipica si nu seamana cu niciun Xiaomi. Ar fi vorba despre Xiaomi Mi 11 PRO. In continuare, ne uitam la Xiaomi Mi 11, acesta ar avea un design ce ne duce cu gandul spre un iPhone.

Ambele versiuni ar avea acumulatori generosi, o capacitate de 5000 mAh si incarcare destul de rapida, 55W. Este posibil ca incarcarea completa sa se realizeze in aproximativ 35 de minute. Vom afla mai multe detalii in curand, poate vedem si specificatii tehnice complete. Mai jos, o randare credibila (Mi 11)

Xiaomi Mi 11 – randare

Cert este ca seria Xiaomi Mi 11, a fost deja anuntata si va sosi motorizata de procesoare Snapdragon 888. este posibil ca acest lucru sa se intampla pana la finalul anului 2020. sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here