Vernee Active este cel mai nou telefon lansat de catre companie, unul care se diferentiaza fata de restul. Si este diferit deoarece este un rugged, telefon construit sa reziste mediilor mai neprielnice.

Este si primul rugged al celor de la Vernee, terminal puternic, unul care iese din tipare. De data aceasta, avem imagini mai clare cu Vernee Active. Materialul folosit in partea din spate imita carbonul si foloseste Kevlar, un material care este extrem de rezistent la zgarieturi si de 5 ori mai dur decat otelul.

design vernee active, se poarta carbon mai nou!

Senzorul de amprente si camera foto din spate sunt acoperite si ele de materiale rezistente, nu ne sunt date detalii complete.

CITESTE SI:  Noul Doogee VE, clona autentica de iPhone X

Telefonul dispune de standard IP 68, asta-i confera o rezistenta la apa (30 de minute si maxim 1.5m adancime) Portul USB este acoperit si el de un capac special.

design vernee active, se poarta carbon mai nou!

Vernee Active se lauda insa si cu specificatii tehnice de TOP, procesor de tip Helio P25 produs de MediaTEK, ecran cu diagonala de 5.5″ si o rezolutie de 1920×1090 pixeli (FullHD), sunt disponibili si 6GB RAM plus 128 GB stocare interna.

Detalii complete si alte poze sunt disponibile si pe site-ul oficial. Este clar ca cei de la Vernee au vrut sa demonstreze ca si un telefon rugged poate fi frumos. Aparent, le-a reusit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree