Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S9 va avea si el “notch” la fel ca iPhone X?

Published

on

Samsung Galaxy S9 va avea si el “notch” la fel ca iPhone X? Notch inseamna in traducere libera “crestătură”, stim deja ca Apple iPhone X are o astfel de zona in partea superioara. Este zona in care sunt integrati toti senzorii, camera foto sau difuzorul pentru convorbiri.

Cei de la Apple au incercat sa faca un telefon cu design revolutionar, telefon care sa aiba cel mai bun raport intre suprafata frontala si display. Partial le-a reusit, mai putin partea decupata.

Samsung Galaxy S9 va avea si el "notch" la fel ca iPhone X?

Cu siguranta, pentru multi a fost o alegere de design mai putin inspirata, insa a fost singura solutie gasita de cei de la Apple. Stim deja ca iPhone X nu are senor de amprente si nici buton “home”, acesta a fost integrat in sistemul de operare, o premiera pentru Apple. Astfel, partea de jos poate fi ocupata in totalitate de display.

Advertisement

 

Conform celor mai recente randari, Samsung Galaxy S9 va adopta si el un astfel de design. Daca dam crezare zvonurilor aparute in ultima perioada, telefonul va avea senzorul de amprente (cu rol multiplu) integrat in display, aceasta pare a fi noutatea cu care Samsung va veni in 2018.

Samsung Galaxy S9 va avea si el "notch" la fel ca iPhone X?

In incercarea de a oferi un raport cat mai mare intre suprafata frontala si display, Samsung Galaxy S9 va fi prevazut si el cu acel “breton” intalnit pe iPhone X! Astfel, ar urma sa devina telefonul cu cel mai bun screen to body ratio!

Advertisement

Ramane de vazut daca noul flagship Samsung va arata fix ca in pozele de mai sus, acestea sunt facute pe PC si nu stim in ce masura reflecta realitatea! Sunt o gramada de informatii ce apar in ultima perioada si din experienta, stim ca poate exista si un sambure de adevar in ele!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

  1. Aurel Ghinea

    noiembrie 30, 2017 at 15:43

    Fereasca Dumnezeu de o astfel de tampenie! Din pacare Apple da idei proaste multor producatori…

  2. Andrei Manea

    noiembrie 30, 2017 at 15:47

    Dupa faza cu 3.5, nu m-ar mira

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171