Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy S9 va avea si el “notch” la fel ca iPhone...

Samsung Galaxy S9 va avea si el “notch” la fel ca iPhone X?

3

Samsung Galaxy S9 va avea si el “notch” la fel ca iPhone X? Notch inseamna in traducere libera “crestătură”, stim deja ca Apple iPhone X are o astfel de zona in partea superioara. Este zona in care sunt integrati toti senzorii, camera foto sau difuzorul pentru convorbiri.

Cei de la Apple au incercat sa faca un telefon cu design revolutionar, telefon care sa aiba cel mai bun raport intre suprafata frontala si display. Partial le-a reusit, mai putin partea decupata.

Cu siguranta, pentru multi a fost o alegere de design mai putin inspirata, insa a fost singura solutie gasita de cei de la Apple. Stim deja ca iPhone X nu are senor de amprente si nici buton “home”, acesta a fost integrat in sistemul de operare, o premiera pentru Apple. Astfel, partea de jos poate fi ocupata in totalitate de display.

Conform celor mai recente randari, Samsung Galaxy S9 va adopta si el un astfel de design. Daca dam crezare zvonurilor aparute in ultima perioada, telefonul va avea senzorul de amprente (cu rol multiplu) integrat in display, aceasta pare a fi noutatea cu care Samsung va veni in 2018.

In incercarea de a oferi un raport cat mai mare intre suprafata frontala si display, Samsung Galaxy S9 va fi prevazut si el cu acel “breton” intalnit pe iPhone X! Astfel, ar urma sa devina telefonul cu cel mai bun screen to body ratio!

Ramane de vazut daca noul flagship Samsung va arata fix ca in pozele de mai sus, acestea sunt facute pe PC si nu stim in ce masura reflecta realitatea! Sunt o gramada de informatii ce apar in ultima perioada si din experienta, stim ca poate exista si un sambure de adevar in ele!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here