Connect with us

Honor 70 este un telefon care imi place. Imi place pretul (de lansare), specificatiile sunt bune, partea de design este una dintre cele mai reusite din gama. Problema este alta si pe care am mai semnalat-o la acest producator.

Ei dau diverse comunicate de presa din care nu aflam lucruri esentiale. Spre exemplu, astazi am primit de la ei informarea despre prezenta acestui telefon in Romania. Ni se confirma prezenta in tara noastra incepand de astazi (22 august), dar si despre o promotie.

Despre Honor 70 si comunicarea nu foarte buna a companiei

Aceasta promotie (teoretic) are loc tot incepand de astazi si se termina in data de 1 septembrie. Din cate am inteles, cine va cumpara un Honor 70, va primi cadou si noua pereche de casti Earbuds 3 Pro. Apoi, pe la finalul comunicatului, se precizeaza ca “Pachetul de pre-comandă poate fi găsit în magazinele Altex, Emag, Orange și Vodafone.”

Despre Honor 70 si comunicarea nu foarte buna a companiei

Atat. Fara pret, fara link, fara specificatii…nimic. Am intrat la eMag si la Altex pe site, dar surpriza, la ora redactarii acestui articol telefonul nu exista, asta pot spune si despre castile Earbuds 3 Pro.

Comunicatul este venit la ora 14 la pranz, articolul acesta este publicat dupa ora 18. Pentru o buna informare a audientei, ar trebui sa stam din ora in ora sa dam refresh la eMag sau la altex.ro pentru a vedea ceva preturi?

Despre Honor 70 si comunicarea nu foarte buna a companiei

Deci, nu stim momentan pret, chiar daca am ni se spune ca pachetul de pre-comanda “poate fi gasit”. Eu spun ca nu poate fi gasit….In rest, detalii despre telefon gasiti aici.

Honor 70 ajunge si la Orange (3000 de lei la liber) sau Vodafone, dar operatorii de telefonie mobila practica in general preturi ceva mai mari la liber si poate nu toata lumea are nevoie de un abonament.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!