Connect with us

Stiri despre telefoane

Despre Honor 70 si comunicarea nu foarte buna a companiei

Published

on

Honor 70 este un telefon care imi place. Imi place pretul (de lansare), specificatiile sunt bune, partea de design este una dintre cele mai reusite din gama. Problema este alta si pe care am mai semnalat-o la acest producator.

Ei dau diverse comunicate de presa din care nu aflam lucruri esentiale. Spre exemplu, astazi am primit de la ei informarea despre prezenta acestui telefon in Romania. Ni se confirma prezenta in tara noastra incepand de astazi (22 august), dar si despre o promotie.

Aceasta promotie (teoretic) are loc tot incepand de astazi si se termina in data de 1 septembrie. Din cate am inteles, cine va cumpara un Honor 70, va primi cadou si noua pereche de casti Earbuds 3 Pro. Apoi, pe la finalul comunicatului, se precizeaza ca “Pachetul de pre-comandă poate fi găsit în magazinele Altex, Emag, Orange și Vodafone.”

Advertisement

Atat. Fara pret, fara link, fara specificatii…nimic. Am intrat la eMag si la Altex pe site, dar surpriza, la ora redactarii acestui articol telefonul nu exista, asta pot spune si despre castile Earbuds 3 Pro.

Comunicatul este venit la ora 14 la pranz, articolul acesta este publicat dupa ora 18. Pentru o buna informare a audientei, ar trebui sa stam din ora in ora sa dam refresh la eMag sau la altex.ro pentru a vedea ceva preturi?

Deci, nu stim momentan pret, chiar daca am ni se spune ca pachetul de pre-comanda “poate fi gasit”. Eu spun ca nu poate fi gasit….In rest, detalii despre telefon gasiti aici.

Advertisement

Honor 70 ajunge si la Orange (3000 de lei la liber) sau Vodafone, dar operatorii de telefonie mobila practica in general preturi ceva mai mari la liber si poate nu toata lumea are nevoie de un abonament.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des