Acasă Stiri despre telefoane

Dacia Logan in varianta full electrica dar cu denumirea de Lada e-Largus

0

Dacia Logan in varianta full electrica dar cu denumirea de Lada e-Largus si momentan rusii de la AutoVAZ au prezentat-o numai in poze. Este un MCV full electric, probabil ca va fi ceva destul de rudimentar daca cei de la Lada vor reusi intr-adevar sa fabrice asa ceva.

Renault a plecat de acolo, fabrica nu o duce deloc bine, angajatii sunt sfatuiti sa plece si nu de mult scriam despre reluarea productiei modelului Moskvitch sau alte modele care nu ar fi demne de anul 2022.

Lada e-Largus

Desi stirea legata de Lada e-Largus, o masina ruseascs 100% electrica a facut ocolul internetului, nu cred ca acest proiect va avea un final. Rusii nu au nici tehnologia, probabil nici banii sau alte resurse pentru a fabrica asa ceva.

Lada e-Largus concept

Pentru moment, aceasta masina apare in cateva poze si primim o serie de informatii tehnice, principalul detaliu ar fi legat de bateriile ce ar oferi o autonomie de 400 kilometri si despre platforma B0 de la Renault.

La baza nu este decat un Logan MCV cu mici modificari la nivel de faruri si de grila. Acest model a fost lansat in Romania in toamna anului 2006, dar s-a comercializat cu motor termic si sub denumirea de Lada Largus (MCV). Rusii vor ca anul viitor sa testeze primele prototipuri si sa o vanda incepand cu 2024.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.