Acasă Stiri Android Si Noutati Despre noile abonamente 5G Vodafone si 5G Digi Mobil

Despre noile abonamente 5G Vodafone si 5G Digi Mobil

20

Despre noile abonamente 5G Vodafone si 5G Digi Mobil – Asa cum deja am aflat, primii pasi au fost facuti. Si cei de la Orange au facut cateva teste, insa nimic la ei pe site, cel putin pana acum.

In schimb, exista deja abonamente ce pot fi achizitionate. Este vorba despre abonamente 5G Vodafone si 5G Digi Mobil. La Vodafone, situatia este mai clara, sunt listate deja 2 tipuri de abonamente. Cei de la Digi Mobil au in oferta, la precomanda, modele de telefoane compatibile 5G, insa nu am gasit nicio oferta de abonament 5G, ma refer la data redactarii acestui articol.

abonamente 5G Vodafone si 5G Digi Mobil

Tot la Digi pe site, putem observa si harta cu acoperire 5G. Pentru moment, se pare ca numai in Bucuresti exista o astfel de acoperire. Tot ei ne spun ca: “În următoarele săptămâni, primele stații de bază din rețeaua Digi Mobil 5G Smart vor deveni active și în alte localități: Constanța și Mamaia, Oradea, Cluj-Napoca și Iași. Din septembrie, se vor extinde serviciile și în Sinaia, Bușteni, Predeal, Poiana Brașov, Brașov, Timișoara, Craiova și Sibiu.

In oferta, cei de la Digi Mobil au la precomanda, doua modele de telefoane.

 • Xiaomi Mi Mix 3 5G: 2999 lei, pret intreg cu abonament (4G)
 • Huawei Mate 20X 5G: 6299 lei, pret intreg cu abonament (4G)

In acest moment, situatia este mai clara la Vodafone, ma refer la preturile abonamentelor. Pentru inceput, sunt doua disponibile, RED Infinity 17 si RED Infinity 25. Aparent, ofertele par a fi foarte bune, mai ales ca discutam despre internet nelimitat la viteze 5G.

Insa, nu ni se specifica in mod clar care este pretul acestor abonamente. Putem deduce ca este vorba despre 17 euro pe luna, respectiv 25 euro pe luna. Nu sunt preturi exagerate, mai ales ca este vorba despre 5G si despre net nelimitat. Mi-ar fi placut ca cei de la Vodafone sa fie mai transparenti, adica sa ofere mai multe detalii in pagina principala.

Tot Xiaomi Mi Mix 3 5G este disponibil si aici, au o oferta in rate.

 • RED Infinity 17: avans telefon 216 euro si rata 25 euro
 • RED Infinity 25: avans telefon 96 euro si rata 30 euro

Abonamente 5G Vodafone si 5G Digi Mobil – Asa cum observam, teoretic, nu preturile abonamentelor sunt mari. Telefoanele 5G disponibile sunt putine in acest moment si sunt terminale destul de scumpe. In momentul actual, un 4G poate fi cumparat si cu 500 lei. Pana sa se intample asta si cu un telefon 5G, mai avem de asteptat.

De asteptat mai avem si pana cand acoperirea 5G va fi la nivel national, valabil pentru toti operatorii de telefonie mobila.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

20 COMENTARII

  • Același lucru se poate spune și de VDF sau Orange . Au destule zone unde abia se târâie sau semnal 0 . Ia în calcul de când e Digi pe piata și de când sunt ” granzii ” . Eu zic că până acum se descurca foarte bine . Plus că ei au venit pe piata cu ideea zecilor de gb la 2-3 euro . Așa nu mai practica Orange și Vdf preturi nesimțite. Digi trage tare cu acoperirea în toată țara.

 1. Și mie mi se pare normal sa nu existe alte preturi ptr 5G.
  Așa cum nu exista abonamente separate ptr 2/3 sau 4G .
  Eram acum vreo 2 săptămâni în vizita la fiimiu in UK . Mă bombardau cu oferte de abonamente 5G ,pe fb . Un abonament cu 10 GB incluși era vreo 35£/luna
  Stateam și ma gândeam in cate minute termini cei 10 Gb E de ras cu abonamente voce/date în UK .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here