Connect with us

Stiri despre telefoane

Pret Google Pixel 6, lansare pe 17 octombrie, fara Romania

Published

on

Pret Google Pixel 6 – Gama Pixel este una ce nu prea ne-a vizitat in mod oficial, adica a fost vanduta in Romania pe cai mai putin oficiale. Asta inseamna ca nu sunt foarte raspandite aceste telefoane si nici foarte populare. Slabe sanse ca Pixel 6 sa fie importat oficial, dar asta nu inseamna ca nu va fi vandut.

Vestea buna este ca in sfarsit, acest telefon are un design chiar frumos si diferit de versiunile anterioare, parerea mea este ca acelea nu erau foarte atractive. Modelele acestea s-au vandut binisor la nivel international si cred ca sunt 2 mari motive. Scrie pe el Google si asta-i ofera o oarecare notorietate si apoi, poate cea mai bun motiv, ruleaza un Android cat mai curat si mai rapid.

Primul Pixel a aparut in data de 4 octombrie 2016, ara dotat cu un procesor Snapdragon 821, 4GB memorie RAM, display de 5″ cu rezolutie 1080p si costa in momentul lansarii aproximativ 750 euro.

Advertisement

Cat costa Google Pixel 6

Lansarea va avea loc in data de 17 octombrie 2021 si vor fi chiar 2 versiuni. Pixel 6 si 6 PRO. Cel mai ieftin va avea un pret de pornire de 649 euro. Cine doreste un 6 PRO, trebuie sa se asigure ca are in buzunare cel putin 899 euro. Nu sunt telefoane ieftine, dar vor avea specificatii tehnice foarte bune si un Android curat.

Aproape sigur, aceste noi terminale vor fi dotate cu un procesor nou, Google Tensor (fabricat pe 5nm), conceput special pentru procesarea inteligenței artificiale (AI) și a invatarii automate (ML) Mai multe detalii despre ele vom afla in momentul lansarii.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des