Connect with us

Stiri despre telefoane

Detalii despre Allview Soul X8, viitorul flagship al companiei

Published

on

Este a doua oara cand Allview ne prezinta detalii despre Soul X8, smartphone care ar putea sa fie disponivil in doua versiuni. Adica cea de baza si inca una mai performanta, probabil un Soul X8 PRO.

Lansarea cred ca va fi prin primavara acestui an, detalii exacte nu se cunosc. Asteptam si noi sa vedem daca cei de la Allview vor continua cu procesoare Qualcomm (asa cum au facut in cazul lui Soul X7), sau poate se va merge pe un MediaTEK.

In acest sens, am o parere 😉 Personal, as vrea sa fie un MediaTEK de generatie mai noua si fabricat pe o tehnologie de 7nm. Nu neaparat cel mai scump si mai performant MTK, dar unul mai bun in comparatie cu un Snapdragon ceva mai vechi.

Advertisement

In orice caz, Allview cred ca deja a facut alegerea dar nu ne-a comunicat-o pentru moment. Ar trebui sa tina pretul putin si din scurt si nici nu are rost sa se bata cu producatorii de top. Deci, cred ca vor lua decizia corecta.

Allview Soul X8

In imaginea de mai sus, se observa silueta telefonului. Una care pare a fi destul de reusita, posibil sa discutam despre un smartphone subtire si cu un design reusit. Pozitionarea senzorului de amprenta in lateral, ne spune ceva despre display.

Cel mai probabil nu se va opta pentru un display AMOLED sau SuperAMOLED si se va merge pe un IPS. Daca ar fi fost un AMOLED, cred ca amprenta ar fi fost integrata sub display, Allview a prezentat acum 2 ani modelul X6 Xtreme ce venea cu o astfel de caracteristica.

Advertisement

Imaginea de mai sus a fost trimisa catre presa la final de noiembrie 2020 si ne dam seama ca acest Allview Soul X8 va fi dotat cu 6 camere foto. Una de selfie si 5 principale. Teoretic, ar trebui sa stea bine la captura video/foto. Asteptam si alte detalii tehnice, marele mister este legat de procesor.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ioan

    februarie 16, 2021 at 20:39

    Mi-aș dori ca din cele două modele noi unul să aibă lățimea între 82 – 85 la ecan, și chiar dacă prețul e mai mare în comparație cu celălalt la aceleași caracteristici. Eu am un huavei mate 20x (chineză) și e super la ecran (citit)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des