Detalii finale despre noul Allview Viper 2  – Acestea sunt cele mai recente detalii dar si ultimele deoarece maine (07.10.2015) cei de la Allview vor lansa cel mai nou produs al lor, unul ce face parte din gama Viper si presupun ca se va numi Allview Viper 2 sau ceva sub aceasta forma.

Cred ca este si ultima lansare de produs Allview pe acest an, sau cel putin ultima lansare in care vor aduce in prim plan un produs de TOP, compania din Brasov avand fara indoiala in 2015 cele mai multe si mai interesante lansari pe plan local. Allview X2 Soul Pro si Allview X2 Xtreme au fost fara indoiala cele mai atractive produse ale lor.

Allview X2 Soul Pro chiar a fost cu mine intr-o calatorie la Paris pe post de camera foto, excursia lui putand fi citita AICI.

r54gwwe Detalii finale despre noul Allview Viper 2

Revenind la noul produs din gama Viper, ultimul teaser video ne lasa sa descoperim cateva detalii legate de camera sa foto, una ce va fi te tip Ultra Pixel, camera performanta cu care va fi dotat noul telefon ce-si va dezvalui identitatea maine:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=K_3SeJF32wE&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Din informatiile precedente, am aflat ca telefonul va veni cu USB Type C, va avea o constructie metalica, margini foarte inguste ale ecranului, posibil rezistent la apa si sunet DTS.

AICI vedeti materialele precedent + clipurile video aferente.

Detalii complete despre acest telefon la momentul lansarii.

 

Detalii finale despre noul Allview Viper 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree